Pronájem bytu 3+1, Frýdek-Místek, Tolstého, 57 m2

Tolstého, Frýdek-Místek

12 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ elektřina a plyn, vratná kauce 16.000,-Kč, + provize RK, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Frýdku-Místku

Informace k bytu

Nabízíme vám k dlouhodobému pronájmu slunný byt 3+1 v os.vl. na ul. Tolstého ve Frýdku-Místku. Byt o velikosti 57 m2 se nachází ve 3NP/3 cihlového domu. Prošel částečnou rekonstrukcí, jsou zde nová plastová okna, na podlahách je PVC, nové jsou i elektrické rozvody. WC je samostatné, kuchyňskou linku čeká kompletní výměna cca v dubnu tohoto roku. Drobnou úpravou prošla i koupelna s vlastním oknem. Pokoje jsou slunné, dva z nich s pěkným výhledem do zeleně. K bytu lze využívat také prostorný sklep, parkování je přímo před domem, nebo v přilehlém okolí. Cena nájmu je nastavena včetně záloh na služby, tj. teplo a voda. Elektřinu a plyn si platí nájemník sám. I přesto, že se byt nachází v blízkosti centra Frýdku, jedná o klidnou lokalitu plnou zeleně. Lokalita, kde se nemovitost nachází má výbornou občanskou dostupnost a vybavenost (škola, školka, MHD, pošta, nemocnice, obchod atd. Prohlídka a rezervace jsou možné ihned, po vyřízení potřebných formalit je byt připraven k nastěhování téměř ihned. Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky mne neváhejte kontaktovat. Hledáme pouze zaměstnané nájemníky nekuřáky a pokud možno bez domácích mazlíčků s ohledem na starší sousedy.
Vzhledem k velikosti a dispozici bytu hledáme na přání pronajímatele pokud možno bezdětný pár, a to z důvodu, že jsou pokoje menší a průchozí. Vzhledem k tomu, že se momentálně vyrábí nová kuchyňská linka, upozorňuji, že foto kuchyně není aktuální.

Parametry bytu

Cena
12 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ elektřina a plyn, vratná kauce 16.000,-Kč, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
Tolstého, Frýdek-Místek
ID
202418037
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
57 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

Vladislava Zajacová

Vladislava Zajacová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Frýdku-Místku?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu