Pronájem bytu 2+kk, České Budějovice, Růžová, 47 m2

Růžová, České Budějovice

4 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k bytu

REALDOMUS Vám zprostředkuje pronájem standardní bytové jednotky v rodinném domě, která je určena POUZE PRO STUDENTY, kteří v období prázdnin tento byt využívat nebudou ( toto je podmínkou majitele ! ). Nabízený byt o dispozici 2+kk a výměře 47 m2, je umístěn v přízemí rodinného domu se samostatným bočním vstupem. Vybavení bytové jednotky : kuchyňská linka (elektrická trouba s plynovým sporákem, mikrovlnná trouba, lednice, kávovar), dále 3x lůžko, 1x šatní skříň, 2x stolek s dvěma židlemi, původní koupelna s WC a pračkou. Na podlaze položena dlažba a lino.
Nájemné činí 4.000,- Kč / měs. / 1 os., VČETNĚ POPLATKŮ.
Minimální počet studentů 2 osoby, max. počet 3 osoby, při počtu 3 osob nájemné činí 3.500,- Kč/ 1 os.
Možnost připojení k internetu, tento poplatek je hrazen samostatně nájemci v částce 250,- Kč / měs. Podmínkou zaplacení je vratná kauce majiteli za každou osobu v částce 4.500,- Kč. Odměna RK včetně právního servisu ve výši 10.000- Kč + 21% DPH.
Vhodné pro nájemce nekuřáky a bez domácích mazlíčků. Možnost využití zahrady kolem domu. Vytápění a ohřev TUV plynovým kotlem. Ve 2.NP. bydlí majitelka domu. Parkování před domem. Tento byt nabízí studentům velice levné bydlení v blízkosti MHD a centra města. Volné ihned. Podrobnější informace u makléře zakázky.

Parametry bytu

Cena
4 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Růžová, České Budějovice
ID
1552
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
47 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Individuální
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 61 lidí

Prodejce

Jitka Bláhová

Jitka Bláhová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu