Prodej rodinného domu, Tuřany, 119 m2 (ID: 3458549)

Tuřany

11 497 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 791 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tuřanech

Úklidové služby

Informace k domu

Hledáte kvalitní a komfortní rodinné bydlení v samostatně stojícím bungalovu?

Nadstandardní technické zázemí a skvělá dostupnost do Prahy po dálnici D7 (20-25 min. ze Zličína) jsou jen výběrem jeho hlavních předností.

Tento dům z roku 2021 o dispozici 4+kk nabídne nevšední kvalitu i komfort pro celou Vaši rodinu. Oceníte zejména technické vybavení domu - nízkoenergetická třída A je zárukou, že budete šetřit jak přírodu, tak Vaši rodinnou peněženku. Spotřeba energie tu činí jen cca 6 MWh ročně.

Vytápění je ve všech místnostech zajištěno podlahovým vytápěním. Zdrojem tepla jsou solární panely a tepelné čerpadlo, podpořené rekuperací. Pro příjemnou atmosféru je možnost dobudování krbu.

Jednotlivé prvky jsou v domě navíc propojeny systémem SMART HOME, díky kterému můžete vytápění i třeba nastavení žaluzií časovat a řídit na dálku přes svůj mobilní telefon. Zároveň Vám umožní kontrolovat a ovládat bezpečnostní prvky v domě, včetně domovní kamery nebo zabudovaného alarmu v okenních rámech.

Polohu domu pak oceníte především v situaci, kdy potřebujete pohodlnou dostupnost po dálnici D7 do severozápadní části Prahy, kam se dostanete během cca 20-25 minut.

Zastavěná plocha domu činí 151 m2 na pozemku o velikosti 742 m2. Kromě přízemní dispozice 4+kk (užitná pl. cca 119 m2) je k dispozici i úložná půda.


Lokalita:

Obec Tuřany se nachází 3 km západně od královského města Slaný, které je přirozeným spádovým centrem ležícím v blízkosti dálnice D7, která zajišťuje komfortní dopravní dostupnost do hlavního města.
Veřejná doprava mezi Tuřany a Slaným je tvořena dvěma autobusovými linkami s dojezdovým časem 5-10 minut. Slánsko je od roku 2019 zahrnuto do systému PID (Pražské integrované dopravy).
Občanská vybavenost Slaného je na vysoké úrovni a nabízí vše potřebné pro obyvatele v celé aglomeraci.

Přímo v Tuřanech se nachází mateřská škola i první stupeň základní školy. Ve Slaném se pak kromě několika dalších mateřských a základních škol nachází také gymnázium a obchodní akademie. Vyhlášená je také místní nemocnice a na své si přijdou i fanoušci kulturních (divadlo, kino) a sportovních aktivit (plovárna, několik sportovních klubů - fotbal, hokej, atletika, krasobruslení).

Parametry domu

Cena
11 497 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Tuřany
ID
11230
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
119 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
150 m2
Podlahová plocha
119 m2
Plocha nemovitosti
742 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
69 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace, Jímka
Topení
Jiné, Podlahové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Ing. Michal Rydlo

Ing. Michal Rydlo

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tuřanech (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu