Prodej rodinného domu, Tuřany, 125 m2 (ID: 3436285)

Tuřany

10 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 946 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Tuřanech

Úklidové služby

Informace k domu

Vstupte do světa klidu a elegance s moderním bungalovem! Tento dům se nachází v malebné obci Tuřany, jen kousek od pulzujícího města Slaný v okrese Kladno. S dispozicí 4+kk a podlahovou plochou 125 m2 nabízí ideální prostor pro pohodlný život.

Více o této nemovitosti najdete na její vlastní stránce dumTurany.cz

Při vstupu do domu okamžitě pocítíte atmosféru klidu a elegance. Dům je ve tvaru "L", což dodává modernímu designu zajímavý a funkční prvek. Moderní kuchyňská linka včetně spotřebičů je již součástí ceny, což vám umožní okamžitě začít tvořit gastronomická kouzla. Kuchyně je společná s obývacím pokojem, situovaným na jižní stranu a se vstupem do venkovních prostor. Další obytné pokoje jsou dostatečně veliké a ložnice disponuje ještě prostorem samostatné šatny. V technické místnosti najdete umyvadlo a vnitřní jednotku tepelného čerpadla.

Pro milovníky tepla a útulnosti je k dispozici podlahové topení a příprava pro krbová kamna, která vytvářejí neopakovatelnou atmosféru. Vytápění je zajištěno kvalitním a úsporným tepelným čerpadlem o výkonu 9 kW, s termostaty v každé místnosti, což vám zaručuje nejen příjemnou teplotu, ale i naprostý komfort bydlení.

Kolem domu oceníte upravený pozemek o celkové rozloze 806 m2, který je kompletně oplocen s vjezdovými vraty a zpevněnou vnitřní plochou pro dva vozy. Další parkovací místo máte před domem. Zahrada poskytuje dostatek prostoru pro vybudování terasy, umístění zahradního domku, bazénu, nebo hracích prvků pro vaše děti.

Technika: obvodové zdivo Porotherm 30 Profi s kontaktním zateplením 20 cm zajistí optimální izolaci a nízké náklady na energie, stejně tak, jako zateplené podlahy a krov. PENB třídy C. Dům je připojen na optický kabel. Dešťová voda svedena do retenční nádrže s přepadem do dešťové kanalizace, odpad sveden do jímky. V horizontu 5 až 7 let by měla být navýšená kapacita obecní čistírny vod a ulice připojena na kanalizaci (přípojky již vybudované a připravené). Příprava pro elektrické předokenní žaluzie.

Dům je nyní za výhodných podmínek pronajat se smlouvou na dobu určitou (do 6/2024), což představuje skvělou investiční příležitost. Pro ty, kteří chtějí vložit své finanční prostředky do nemovitosti s okamžitým výnosem, je toto skvělá volba.

Nynější zúčtovatelné zálohy na energie – elektřina 4 tis. Kč, voda 1 tis. Kč, popelnice 1050 Kč / osoba za rok, vývoz jímky 900 Kč.

Obec Tuřany poskytuje ideální prostředí pro pohodové bydlení s rychlým spojením do Prahy (pouhých 20 minut). Zde naleznete mateřskou a základní školu, obchod, obecní úřad a pobočku pošty. Sousední město Slaný (3 km) nabízí kompletní infrastrukturu včetně vzdělávacích institucí, lékařů a bohatého sportovního a kulturního vyžití.

Přesvědčte se sami, že tento dům není pouze nemovitostí, ale místem, kde se rodina může cítit jako doma a kde se plní sny o kvalitním bydlení. Přijďte a pojďte začít novou kapitolu svého život...

Parametry domu

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Tuřany
ID
0000052024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
806 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tuřanech (okr. Kladno)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu