Prodej pozemku pro bydlení, Obora, 443 m2

Obora

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Oboře

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Prodej pozemku s rodinným domem v malebné Oboře u Kaznějova, jen 17 km od srdce Plzně. Představujeme vám exkluzivní příležitost získat nemovitost v oblasti, která kombinuje poklidný život blízko přírody s pohodlným dostupem k městským vymoženostem.

Na nabízeném rovinném pozemku stojí dům s bohatou historií, který zaujímá zastavěnou plochu 160 m². Nemovitost je částečně podsklepená a disponuje také půdou, představující potenciál pro různé rekonstrukce či úpravy dle vašich představ. Elektrická přípojka je již zavedena přímo na pozemek, a připojení k vodě a kanalizaci na hranici pozemku výrazně usnadňuje jakoukoliv plánovanou výstavbu či renovaci.

Kaznějov, v jehož bezprostřední blízkosti se nemovitost nachází, nabízí kompletní občanskou vybavenost včetně škol, mateřské školy a obchodů jako Norma a Coop. To vše dělá z této lokality ideální místo pro život rodin s dětmi nebo jako klidné útočiště pro relaxační víkendy.

Zajímá vás více informací nebo si přejete domluvit prohlídku? Jsme zde pro vás, abychom vám pomohli s financováním a odpověděli na všechny vaše dotazy. Tato nabídka skýtá výjimečnou šanci pro ty, kdo touží po harmonickém spojení přírodních krás a městského komfortu. Nezaváhejte a kontaktujte nás. Udělejte první krok k realizaci vašeho snu o novém domově.

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Obora
ID
0201
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
443 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Saffron reality

Jablonského 1193/23, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michal Drástal

Michal Drástal

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Oboře (okr. Plzeň-sever)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu