Prodej bytu 4+1, Liberec, Kaplického, 85 m2 (ID: 3459270)

Kaplického, Liberec - Liberec XXIII-Doubí

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Liberec - Doubí, prodej prostorného bytu 4+1 s lodžií (85 m2) + možnost dokoupení garáže

Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s lodžií v klidné lokalitě Liberce - Doubí. Celková užitná plocha bytu činí 85 m2, k dispozici je také velký sklep o rozměrech 8 m2. Nemovitost je ve družstevním vlastnictví a právě prošla novou malbou, čímž nabízí svěží a čistý vzhled. V bytě se nachází zděné jádro.

Anuita je kompletně splacená a aktuální měsíční náklady na byt jsou 5.140,- Kč (elektřina 640 Kč, fond oprav 2.621 Kč, studená voda 150 Kč, teplá voda 400 Kč, vytápění 662 Kč, ostatní poplatky správy domu 667 Kč). Družstvo si udržuje si fajn komunitu a dobré sousedské vztahy. Byt je možný podnajmout rozumným nájemníkům se souhlasem družstva. Bytovou jednotku není možné převést do osobního vlastnictví, prozatím si vlastníci celého bytového domu chtějí ponechat družstevní vlastnictví.

Předností tohoto bytu je i jeho okamžitá dostupnost pro nové majitele, neboť je připraven k ihned k nastěhování. V nabídce je byt bez nábytku, což zanechává novým vlastníkům možností vlastního zařízení podle vlastních preferencí.

Lokalita Liberec - Doubí poskytuje klidné a přitom dobře dostupné bydlení. Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají bydlení pro větší rodinu se školkou a školou na dosah ruky (obě jsou v přímém sousedství s domem). V blízkosti se nachází Obchodní centrum Nisa, vzdálené 10 minut chůze, či příroda 15 minut chůze.

Možnost dokoupení garáže: Pro pohodlné parkování Vám majitel může odprodat garáž, která je v blízkosti bytu.

Celkově lze konstatovat, že tato nemovitost spojuje pohodlí, prostor a klidnou lokalitu, čímž se stává atraktivní nabídkou pro ty, kteří hledají nový domov. Pro více informací či domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Kaplického, Liberec - Liberec XXIII-Doubí
ID
000062
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
85 m2
Vlastnictví
Družstevní
Podlahová plocha
85 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Alena  Šulcová

Alena Šulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu