Prodej rodinného domu, Ostrava, Antošovická, 155 m2

Antošovická, Ostrava

8 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 40 027 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu + poplatek na KN a úschova financí (advokát, notář, banka))

Prémioví partneři v Ostravě

Informace k domu

Hledáte nový dům, ve kterém ještě nikdo nebydlel? Chcete mít možnost si dům sladit a dokončit podle vlastních přání a představ?

V tom případě mám pro Vás novostavbu rodinného domu v obci Koblov poblíž Ostravy. Jedná se o zděný dvojdům - pravá část, který je právě v druhé etapě výstavby. Dispozičně se jedná o moderní patrový dům s dispozicí 5+kk o velikosti 155 m2 + závětří a terasa. Dům stojí na rohovém pozemku o velikosti 484 m2 a nabízí plnohodnotné soukromí.

Dům je řešený do patra, kdy v přízemí se nachází vstupní chodbička, technická místnost, koupelna, samostatný pokoj a prostorný obývací pokoj propojený s kuchyní (40 m2). Zde je navíc příprava pro krb a velkoformátový HS portál a výstupem na terasu. Po schodišti se dostaneme do 2NP, kde jsou dva dětské pokoje, druhá koupelna s vanou i sprchou, nechybí samostatné WC a poslední pokoj je velká ložnice (17 m2) s vlastní koupelnou i šatnou.

Momentálně jsou na domě provedené svislé a vodorovné konstrukce, jsou osazené kvalitní dřevěná eurookna v barvě antracitu, vyzděné příčky a pokračují další práce. Dům bude připraven v září 2024 se zámkovou dlažbou na 2 parkovací stání před domem, včetně fasády s dekory a nočním osvětlením, srovnanými terény a na oknech bude příprava na předokenní žaluzie. V interiérech budou hotové omítky, kompletní technická instalace (voda, elektřina), příprava na klimatizaci i fotovoltaiku (možnost čerpání dotace). Finální položení podlahy a obklady koupelny se sanitou jsou v režii nového vlastníka stejně jako interiérové dveře. Topení je podlahové heatflow, kdy celá stavba je navržena dle energetické náročnosti budovy v komfortu domu s téměř nulovou spotřebou.

Tento dům splňuje moderní parametry rodinného domu, které od něj noví majitelé můžou očekávat. Jedná se o lokalitu novostaveb, přístupnou z obecní komunikace, kdy do centra Ostravy to budete mít cca 10 minut autem, nechybí zde MHD které je 300 m od domu a nedaleko jsou i školky nebo nákupní centra. V případě zájmu jsme schopni zajistit financování hypotékou od úvěrového specialisty.

Zaujal Vás tento dům? Zavolejte mi, doplním Vámi požadované informace a rád Vám dům již nyní ukážu. Do té doby se mějte hezky, zdraví Vás makléř Michal.

Parametry domu

Cena
8 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu + poplatek na KN a úschova financí (advokát, notář, banka)
Aktualizováno
13. 5. 2024
Adresa
Antošovická, Ostrava
ID
202413758
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
155 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
155 m2
Plocha nemovitosti
484 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michal Lesňák

Michal Lesňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu