Prodej rodinného domu, Česká Lípa, 400 m2 (ID: 3459475)

Česká Lípa

10 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 51 470 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK a právního servisu. Financování smluvním partnerem zajistíme.)

Prémioví partneři v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Prodej domu kde můžete solidně vydělávat a současně bydlet v překrásné české krajině v Manušicích.
Dům se skládá ze třech apartmánů, dva v přízemí a jeden v podkroví, vše je nové. V přízemí jsou dva byty celkem 110m2, 3KK, šatna, špajz, technická místnost. Byty jsou oddělené, samostatné vchody, ale mohou být nepatrným zásahem spojené. V patře 4KK, 110m2.
Každý z bytů má samostatný vchod a náleží mu i část vlastní relaxační zóny na zahradě. Zahrada je citlivě opečovávaná a na předzahrádce je třeba i volejbalové hřiště, vzrostlé dřeviny příjemně oddělují jednotlivé relaxační zóny.
Dešťová voda je svedena do nádrží na zalévání. Studna, ale dům je napojen na vodovodní řád. Zajímavý je i sklep. Dvě garáže, dřevník a úložný prostor v podkroví. Vytápění automatickým kotlem na pelety, případně uhlí. Náhradní zdroj elektrokotel. Také lze využít jednotlivých krbových kamen, pro dotvoření romantické idyly místa.
Cyklostezkou, jež protíná louky a les se dostanete do České Lípy za pouhých 15 minut. Autem je to 5 minut a zajíždí sem i MHD z České Lípy. Mezitím bydlíte v přírodě a koukáte širokoplošnými okny, do všech stran, na zeleň, louku a les.
Dům je již zavedený pro pronajímání, má svou klientelu a zároveň si v něm nerušené bydlí majitelé. Tedy můžete v tomto i pokračovat.
Financování smluvním partnerem zajistíme.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104344.

Parametry domu

Cena
10 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK a právního servisu. Financování smluvním partnerem zajistíme.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Česká Lípa
ID
N104344
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1460 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Dana Petříčková

Dana Petříčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v České Lípě?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu