Prodej rodinného domu, Nespeky, Na Mělách, 121 m2 (ID: 3459509)

Na Mělách, Nespeky

9 740 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 418 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Nespekách

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinný dům 3+1 v Nespekách, Městečku se nachází v blízkosti řeky Sázavy. Zastavěná plocha činí 173m2, podlahová plocha je 121m2 a plocha pozemku je 977m2. Dispoziční řešení domu plně odpovídá dnešnímu trendu. Velký obývací pokoj je propojený s kuchyní a jídelním koutem. Dům dále disponuje dvěma prostornými ložnicemi a kompletním sociálním zázemím se dvěma WC. Technická místnost slouží jako prádelna a prostor pro elektrický kotel. K domu je přistavěna garáž s dílničkou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu a zadní část zahrady.
Venkovní rolety na celé JZ straně Vám zajistí příjemné mikroklima uvnitř domu. Součástí zahrady je dřevěná bouda pro uložení věcí nebo domácí mazlíčky a krásný bazén. Další zahradní domeček slouží pro uložení nářadí. Dům má vlastní studnu. Napojení na obecní vodovod bude zprovozněno v přítím roce.
Majitel si dával velmi záležet na použití kvalitních materiálů. Střecha je pokryta taškami Bramac. Dům má podlahové vytápění doplněné o radioátory a je skutečně velmi dobře tepelně izolován. Jeho měsíční náklady na provoz jsou tak velice nízké. PENB ve třídě F z důvodu vytápění el. kotlem. Celkově jinak dům ve třídě "C".
Plocha před garáží je osazena zámkovou dlažbou. Cena obsahuje i vybavení domu.
K řece Sázavě si pěšky dojdete za pouhé 3minuty. Okolí je plné zajímavostí jako jsou naučné stezky, cyklotrasy, zříceniny, rybníky, štoly, golfová hřiště aj.
Celkově tedy můžeme říct, že dům v Nespekách ,Městečku spojuje kvalitní bydlení s klidem venkovského života a nádhernou přírodou. Tento dům může být tím pravým místem, kterému říkáte „ domov“.

Parametry domu

Cena
9 740 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Na Mělách, Nespeky
ID
0320-NP00038
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
121 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
977 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Ing. Martin Bárta

Ing. Martin Bárta

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Nespekách?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu