Prodej bytu 3+kk, České Budějovice, Na Zlaté stoce, 69 m2

Na Zlaté stoce, České Budějovice - České Budějovice 2

7 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 35 743 Kč /za měsíc

(Cena je uvedena včetně provize RK za kompletní služby (provize RK 150.000,- včetně DPH 21%). )

Prémioví partneři v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme k prodeji moderní byt s terasou v novostavbě v klidné lokalitě Na Zlaté stoce o celkové výměře 69,9 m² a dispozici 3KK. Atraktivní lokalita na okraji Českých Budějovic v docházkové vzdálenosti od centra města. V ceně bytu jsou dvě krytá parkovací stání v garáži a sklep.
Do bytu vstupujeme předsíní (5,4 m²) s úložným prostorem, dále se zde nachází vstup na oddělenou samostatnou toaletu (4 m²) a do koupelny (11,3 m²). Top místností bytu je obývací pokoj s moderní vestavěnou kuchyňskou linkou a jídelním koutem (21,3 m²) s francouzským oknem. Z obývacího pokoje je vstup na velkou terasu (20 m²), dále do ložnice (13,2 m²) a do dalšího pokoje (11,9 m²).
Interiér bytu je veden v klidných jemných tónech s moderním vybavením. Byt je situován na západní stranu. Velkým bonusem je prostorná terasa, která Vám umožní příjemné posezení a odpočinek od jara do podzimu.
Byt je v osobním vlastnictví, společné prostory spravuje společenství vlastníků bytových jednotek. Celkové náklady bytu jsou CZK 3700,- včetně záloh na energie a internet a příspěvku do fondu oprav.
Byt se nachází v novostavbě s výtahem v 1. patře a nevyžaduje další úpravy. V ceně bytu je sklep (4m²) a dvě krytá stání pro vozidla v garáži.
Lokalita je velmi atraktivní, bytová jednotka se nachází v okrajové části Českých Budějovic, v blízkosti přírody a stejně tak i v docházkové vzdálenosti od centra a služeb veškeré občanské vybavenosti – MHD, školka, škola, dětské hřiště, obchody, restaurace, divadla apod. Byt bude volný od 31.5.2024.
Těšíme se na prohlídky s Vámi, rádi Vám pomůžeme i s otázkou financování. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104353.

Parametry bytu

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně provize RK za kompletní služby (provize RK 150.000,- včetně DPH 21%).
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Na Zlaté stoce, České Budějovice - České Budějovice 2
ID
N104353
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Balkon
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY ČESKÉ BUDĚJOVICE

České Vrbné 2403, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Klára Šašková

Klára Šašková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu