Prodej bytu 4+kk, Holubice, 118 m2 (ID: 3460271)

Holubice

9 458 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 074 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize)

Prémioví partneři v Holubicích

Informace k bytu

Hledáte opravdu vkusný byt (rodinný dům) v blízkosti Brna?

V tom případě vám představujeme tento nádherný rodinný dům o dispozicích 4+kk a celkové užitné ploše 118 m², který v roce 2020 prošel kompletní rekonstrukcí, a který může být vašim novým domovem.

Nemovitost se nachází v Holubicích, které leží nedaleko Brna, ze Slatiny nebo Líšně jste za 10 minut v obci. Obec disponuje základní občanskou vybaveností jako je základní a mateřská škola, dětské hřiště, potraviny, restaurace, pošta, květinářství, dětský lékař, praktický lékař. Ke sportovnímu vyžití můžete využívat sportovní halu a volejbalové hřiště.

Srdcem celého domu je prostorný obývací pokoj s krbem a vlastním pracovním koutem, na který navazuje moderní a nadstandardně vybavená kuchyň s jídelnou, to vše na vzdušném prostoru o velikosti 47,3 m². Moderní kuchyňská linka na míru je samozřejmě laděná do příjemných tónů celého domu s vestavěnými spotřebiči.

Dále v domě naleznete ložnici o velikosti 12,8 m², dětský pokoj o velikosti 21,3 m², prostornou koupelnu, oddělenou toaletu a oddělenou pracovnu o velikosti 19,6 m².

Jistě oceníte také nádhernou venkovní pergolu s posezením o velikosti 23 m², která je přímo ideálním místem pro výjimečná setkání s rodinnou i přáteli. Grilování si určitě užijete na druhé terase o velikosti 18 m². Kde jinde trávit čas, než na vlastní zahradě? Ať už ji využijete pro odpočinek a posezení s vašimi přáteli, nebo přizpůsobíte oblíbeným aktivitám svých dětí, bude to jen váš prostor.

Představujete si přesně takhle váš nový domov?
V tom případě nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vás přivítáme na osobní prohlídce. Případně poskytneme bližší informace telefonicky. Zajistíme Vám výhodné financování nebo rádi pomůžeme s prodejem Vaší stávající nemovitosti. Průkaz energetické náročnosti zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Doporučujeme prohlídku.

Parametry bytu

Cena
9 458 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Holubice
ID
10159
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
118 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Michal Tesař

Michal Tesař

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+kk v Holubicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu