Prodej ubytování, Stará Voda, 760 m2 (ID: 3460615)

Stará Voda

17 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 81 017 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Staré Vodě

Informace k nemovitosti

V krásném prostředí obklopeném přírodou, pouhých 7 km od Mariánských Lázní se nachází Rekreační areál U Mlýna. K prodeji se nabízí celý komplex budov včetně pozemků v osobním vlastnictví a vybudovanou infrastrukturou o celkové rozloze 12 696 m2. Nabídka se skládá z penzionu s restaurací pro 55 až 60 lidí, hospodou a venkovní terasou pro dalších 50 lidí. Areál dále zahrnuje 6x chatu pro 4-6 osob a 3x chatu, kdy je každá rozdělena na dva obytné prostory pro dvě až tři osoby, vše s vlastním sociálním zázemím. Je zde vybudován rozvodný systém s velkokapacitní nádrží na plyn, ale v dnešní době jsou chaty vytápěny elektřinou. Vytápění každé chatky lze regulovat samostatně a dálkově.
Penzion s restaurací má plochu 450 m2, zahrnuje dvě plnohodnotné bytové jednotky v 1. a 2. patře. V přízemí se nachází další 3 menší 2+kk, ke všem náleží vlastní sociální zázemí. V prvním nadzemním podlaží naleznete restauraci s hospodou, kuchyň a dva sklady. Z druhé strany penzionu je vchod do společenské herní místnosti, kde naleznete kulečník, střelnici, ping pong a šipky. Součástí stavby jsou dvě garáže. Tato nemovitost je vytápěna tuhými palivy, voda je dostupná ze řádu, je zde vybudována čistička odpadních vod. Letos byla zrekonstruována celá střecha penzionu. Areál se dá využívat i přes zimu.
Tento zavedený rekreační areál má veliký potenciál, jelikož se nachází v nádherné přírodě, přesto jste za pár minut v jednom z lázeňských měst nebo cca za 20 minut v Německu. Okolí je protkáno nespočtem cyklostezek, kudy se pohodlně dostanete na Jesenickou přehradu nebo na přehradu Skalka u Chebu.
Cena celého souboru nemovitostí činí 17 000 000,-Kč. Při rychlém jednání bude poskytnuta výrazná sleva!
Pokud vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si nezávaznou prohlídku.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N99900.

Parametry nemovitosti

Cena
17 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Stará Voda
ID
N99900
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
760 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Polosamota
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KARLOVY VARY

Dr. Davida Bechera 903/19, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Petra Vajnerová

Bc. Petra Vajnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Staré Vodě (okr. Cheb)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu