Prodej rodinného domu, Dobruška, Šubertovo nám., 125 m2 (ID: 3460717)

Šubertovo nám., Dobruška

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Dobrušce

Informace k domu

Unikátní příležitost: Historická nemovitost plná potenciálu v srdci Dobrušky

Představujeme Vám exkluzivní nabídku nemovitosti, která je nejen krokem do historie, ale i krokem k Vašemu snu o ideálním domově či investici s obrovským potenciálem. Tento domov, čekající na svou rekonstrukci, se nachází v malebném městě Dobruška, kde historie sálá z každého rohu.

Klíčové vlastnosti:**

Historická Stavba: Ponořte se do bohaté historie a staňte se součástí příběhu, který tato nemovitost vypráví. Její charakter a duše jsou neopakovatelné.

- Ideální Poloha: S domem nedaleko centra města se nemusíte obávat, že byste byli odříznuti od civilizace. Večerka přímo naproti a autobusová zastávka jen 50m od domu zajišťují veškerý komfort moderního života.

- Prostorné Parkoviště a Garáž: Ať už máte jedno auto nebo celou flotilu, velké parkoviště před domem a unikátní garáž s klenutým stropem uspokojí všechny Vaše potřeby.

- Připraven na Rekonstrukci Tato nemovitost je čistým plátnem, na kterém můžete realizovat své sny. Ať už hledáte prostor pro Vaše podnikání, rodinný domov nebo investiční příležitost, možnosti jsou neomezené.

- Všechny Pohodlí: S plynem zavedeným a napojením na kanalizaci jsou základní potřeby již vyřešeny, což Vám umožní soustředit se na transformaci prostoru podle Vašich představ.

Proč investovat právě teď?
Dobruška je město na vzestupu, a tato nemovitost se nachází v ideální lokalitě pro ty, kteří chtějí být blízko všeho důležitého, a přesto si užívat klidu a pohody. S rekonstrukcí, kterou si tento domov zaslouží, se jeho hodnota jen zvýší, což představuje vynikající příležitost pro investory nebo ty, kteří hledají místo, kam položí své rodinné kořeny.

Nenechte si ujít šanci stát se součástí něčeho výjimečného. Tato nemovitost je prozíravou investicí pro ty, kteří vidí potenciál tam, kde jiní vidí jen práci. Představte si, co všechno můžete s tímto místem udělat, a udělejte první krok k realizaci Vašich snů.

Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku. Tato nemovitost čeká, až ji probudíte k životu! Budeme se Těšit Vaše HáCé-reality.cz

Parametry domu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Šubertovo nám., Dobruška
ID
00005
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
56 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

HáCé-Reality

Komenského 539, Kostelec nad Orlicí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lukáš Poláček

Lukáš Poláček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dobrušce?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu