Prodej bytu 1+1, Staré Město, 36 m2

Staré Město

5 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 020 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK)

Prémioví partneři v Starém Městě

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nadstandardní horský apartmán 1+1 o ploše 72 m² (včetně vlastní terasy/předzahrádky 36 m²), který je situovaný v 1.NP/4.NP nově vystavěného objektu v Jeseníkách.

Dále zde nabízíme ke koupi další 2 nadstandardní horské apartmány (1+1, 3+kk) pro rodinou rekreaci, ale i jako výhodnou investici. Objekt se nachází cca 350 metrů od sjezdovky s vlastním parkováním, které je i možno zakoupit do výlučného vlastnictví. Dům je vybaven wellness centrem (sauna, relaxační místnost, vířivka), společenská místnost s výčepem, dětský koutek, místnost pro boxy na osobní věci. Apartmány jsou vhodné i jako investice na pronájem, rádi vám pomůžeme i s případným pronájmem.

Kunčice je obec nedaleko Starého Města pod Sněžníkem. Mimo tyto moderní, nové horské apartmány nabízí celou řadu sjezdovek pro začátečníky i pokročilé, které nově obslouží i čtyřsedačková lanovka. Nadmořská výška 650 až 850 m v celkové délce 4,5 km, jednotlivé tratě jsou 600 až 1400 metrů. Najdete zde modré a červené tratě, které si najdou zalíbení u všech milovníků lyžování. Navíc je zde pro naše nejmenší dětský park s lanovým vlekem. Výhodou je bezplatné parkoviště, které se nachází přímo pod vlekem “ Hájovna” dále nechybí hospůdky, bufety přímo u vleků, restaurace v centru obce.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
5 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Staré Město
ID
KUN APA602
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
72 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
36 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Dominik Tyl

Dominik Tyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Starém Městě (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu