Prodej rodinného domu, Bystřice pod Hostýnem, 89 m2 (ID: 3462275)

Bystřice pod Hostýnem

6 799 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 402 Kč /za měsíc

(Cena je konečná)

Prémioví partneři v Bystřici pod Hostýnem

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme tuto novostavbu řadového domu v rámci developerského projektu Domy pod Hostýnem.

Jedná se o řadový dům dispozičně řešený jako 4kk, s podlahovou plochou 89m2 a zahradou za domem cca 50m2. Celkový pozemek má výměru 156m2. Dům je v pasivním standardu = velmi přijatelné náklady na bydlení. (cca 2.000,-Kč/měsíc)
Dům má k dispozici vlastní parkovací plochu až pro dva automobily před domem.

Dům je dvoupodlažní, s rovnou střechou. K domu přiléhá přístřešek kryjící vstup do domu, směrem do zahrady je zastřešená terasa, přístupná z obývacího pokoje s KK nebo z technické místnosti.

Při vstupu do domu se nacházíme v chodbě se schodištěm a místem pro vestavěný nábytek. Po levé straně vstupujeme do obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ze kterého je možný vstup na příjemnou zahradu. V přízemí se také nachází koupelna se sprchovým koutem a WC. V 2NP se nachází ložnice, dva dětské pokoje, druhá koupelna s WC a skladový prostor.

Zdrojem tepla je tepelné čerpadlo vzduch voda, které se stará jak o ohřev teplé vody, tak teplovzdušné vytápění. Ohřev TUV je v akumulační nádrži tepelného čerpadla. Objekt je vybaven řízenou rovnotlakou vzduchotechnickou jednotkou s rekuperací s entalpickým výměníkem, který zabezpečuje nejen rekuperaci tepla, ale i udržení ideální vlhkosti vnitřního prostředí.

Vnitřní interiérové dveře jsou od dodavatele Sapeli, podlahy jsou dřevěné (jasan), světlé keramické obklady a zařizovací předměty od Ideal standard. Jediné co v domě není je kuchyňská linka, kterou si každý zařizuje dle svého vkusu.Pro inspiraci jsme nechali kuchyňskou linku dokreslit do reálné fotografie.
V domě je také příprava pro fotovoltaiku i pro nabíječku elektro - automobilu. Celý dům má předokenní žaluzie, které zabraňují prostupu tepla do domu. Je zde realizována zelená střecha a na zahradě je položený travní koberec = prémiový vzhled. Na zahradu je doveden vývod vody a také elektřina pro případnou vířivku, bazén či saunu.

Díky předokenním žaluziím, zelené střeše a rekuperaci je v domě opravdu příjemné klima i v těch nejteplejších dnech.

Jedná se o dům, který opravdu splňuje ty nejnáročnější standardy dnešní domy, s velmi nízkými náklady, do kterého dalších 15 let nebudete muset investovat.

Prodejní cena činí 6.799.000,-Kč. Cena je konečná.
Poznámka: nejedná se o prodej přímo od Developera.

K dispozici jsou domy č. 3,4 a 11 viz. zákres domu ve fotografii z dronu (zde v inzerátu). Na uvedených fotografiích je dům č. 11. Dům č. 3 má totožný půdorys, dům č. 4 má zrcadlový půdorys, jinak jsou mezi domy drobné rozdíly, například v designu dveří, jinak umístěné zásuvky apod.

Dům je právě zkolaudován a podpis kupní smlouvy je možný cca 10/2023, následně předání.

V případě, že byste si chtěli dům projít, zavolejte mi a rád Vám zajistím prohlídku domu všech domů.

Pokud máte jakékoliv dotazy, jsem Vám k dispozici.

Parametry domu

Cena
6 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je konečná
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Bystřice pod Hostýnem
ID
0011
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
156 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Jiří Kaňa, MBA

Mgr. Jiří Kaňa, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici pod Hostýnem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu