Prodej chaty, Vysoké Mýto, Vinice, 421 m2

Vinice, Vysoké Mýto

760 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 622 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vysokém Mýtu

Informace k domu

Chata na prodej. Kde? V zahrádkářské kolonii na Vinicích.
Hledáte místo, kam byste mohli utéct před rozpáleným sídlištěm?
Můžete si koupit rekreační chatu se zahradou v zahrádkářské oblasti Vinice na výjezdu z Vysokého Mýta směr Choceň. Náměstí ve Vysokém Mýtě je vzdálené 2,5 km a Choceň 7 km.
Chata je dřevěná na zděné podezdívce o zastavěné ploše 17m2 + zastřešená terasa a 17m2 sklep. Jedná se o dřevěnou stavbu jedné obytné místnosti, do které je zavedená elektřina a voda, na zděném sklepě. Ve sklepě je také zavedena elektřina a je zde suchý záchod. Vstup do sklepa je dveřmi na úrovni sklepní podlahy a příjezdové cesty, takže sklep je pod terénem pouze ze tří stran. Vstup do chaty je ze zahrady o ploše 404m2. Zahrada je oplocená a podél plotu k cestě krásně zarostlá zelení, takže je zde soukromí. Je zde přivedená voda z vodovodního řádu. Ovocné stromy poskytují příjemný stín nad lavičkou naproti zastřešené pergole. Zahrada je od příjezdové cesty ve svahu, ale jakmile se dostanete ke vstupu do chaty, rozprostře se vám podstatná část zahrady, která je rovinatá a je zde spousta místa na bazén, záhonky, prolézačky a trampolínu pro děti a další příjemné věci, které na své zahradě chcete mít. Určitě není problém chatu rozšířit, vybudovat WC a koupelnu, aby pobyt na zahradě byl komfortní. V kolonii jsou i opravdu luxusní chaty, takže fantazii se meze nekladou. Chata má evidenční číslo 425.
Příjezd automobilem je ze silnice Vysoké Mýto Choceň, poté cestou do oplocené zahrádkářské kolonie a pak až k chatě, kde zaparkujete na vlastním pozemku. Nemovitost je na klidném slunném místě nedaleko města Vysoké Mýto. K rybníku Chobot je to jen pár kroků, blízko je les, v létě otevřené občerstvení a nově vybudovaný Pumptrack a traily, kde zažijí trochu adrenalinu nejen vaše děti.
Tak neváhejte a užijte si už tohle léto na svojí chatě.

Parametry domu

Cena
760 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vinice, Vysoké Mýto
ID
191/4831
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
15 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
421 m2
Plocha nemovitosti
421 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Zita Švandová

Zita Švandová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Vysokém Mýtu?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu