Prodej bytu 3+kk, Praha - Hlubočepy, Dostalové, 62 m2 (ID: 3462601)

Dostalové, Praha 5 - Hlubočepy

9 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 274 Kč /za měsíc

(možnost dokoupit parkovací stání a sklep)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

ŽIVOT V PRAZE I PŘÍRODĚ? OBJEVTE SVĚT BARRANDEZ-VOUS A SVŮJ NOVÝ BYT S KRÁSNÝM VÝHLEDEM DO PARKU I NA PANORAMA PRAHY!

V novém rezidenčním projektu se potkalo vše. Moderní design, vysoký standard, nový domov i pro váš elektromobil, bydlení s výhledy na Prahu, soukromé zahrady a park plný stromů a kvetoucích rostlin.

K příjemné atmosféře domova přispívají světlé prostory s pohledem do zeleně.

O tu se ve všech bytech postarala velkoformátová hliníková okna, která poskytují dostatek přirozeného světla a moderní snížené parapety lákají k vytvoření posezení přímo u okna, odkud si můžete vychutnávat krásné výhledy na okolní krajinu, přírodu i panorama Prahy v každém ročním období.

Promyšlené dispozice a prostorné interiéry doplňují dřevěné podlahy a designové koupelny, celkový komfort bydlení zajišťují moderní technologie, parkování v podzemních garážích s možností dobíjecích stanic pro elektromobily.

Originální rukopis Ferdinanda Lefflera, krále českých zahrad a týmu Atelieru Flera je v Barrandez-Vous znát na každém kroku. Sdílený park uprostřed bytových domů nejsou jen stromy a květiny. Součástí jsou i venkovní relaxační a herní prvky, které jsou citlivě zasazeny do celého konceptu zeleně. Pro děti tak vznikla bezpečná místa pro zábavu a hry a pro všechny ostatní věkové kategorie zóny pro odpočinek i setkávání.

Unikátnost a kvalitu celého projektu několikrát ocenila také odborná porota prestižními cenami:

1.místo ESTATE AWARDS 2022 - Rezidenční projekty ČR a Cenu za urbanismus a veřejný prostor, 1.místo v ČR - Realitní projekt roku 2021.

Stylová bytová jednotka 3+kk 66 m2 (č. J35) v nejúspěšnějším rezidenčním projektu v ČR za 2021 a 2022 je připravena IHNED K NASTĚHOVÁNÍ! a nabízí přípravu pro KLIMATIZACI.

Cena bytu je včetně DPH. Do ceny není zahrnuta cena parkovacího stání a sklepního prostoru.

Naleznete jej v ulici Kurandové na Barrandově v rámci projektu Barrandez-Vous, v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností a přímým spojením do centra jak MHD, tak autem.

V okolí můžete k procházkám do přírody využít blízký Chuchelský háj, Červený lom i kouzelné Prokopské údolí.

Neváhejte se přijít podívat do nového parku Barrandez-Vous, překvapí vás klidná lokalita, relaxační zóny a příjemná atmosféra.

OBJEVTE propojení města s přírodou a ŽIJTE SPOKOJENĚ v BARRANDEZ-VOUS.

Více informací o rezidenčním komplexu www.barrandez-vous.cz.

Stávající bytový komplex v budoucnu harmonicky ucelí poslední objekt ZÁPAD, který je nyní ve výstavbě a developerská skupina TOP ESTATES plánuje jeho dokončení v roce 2025.

Pokud přemýšlíte o investici do nemovitosti, obě etapy Barrandez-Vous mají co nabídnout. Nové byty z I.etapy (domy SEVER a JIH) jsou připraveny k okamžitému nastěhování.

Pokud na bydlení nespěcháte, mohla by vás nadchnout i II.etapa (dům ZÁPAD) a garance aktuálně výhodnější ceny. Nyní stačí zaplatit pouze 15% a zbývající část až po dokončení.

Parametry bytu

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
možnost dokoupit parkovací stání a sklep
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Dostalové, Praha 5 - Hlubočepy
ID
JBV35
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Kateřina Kudlíková

Kateřina Kudlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu