Prodej pozemku pro bydlení, Jaroměř - Semonice, 472 m2

Jaroměř, Semonice

3 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 586 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prémioví partneři v Jaroměři

Informace k pozemku

Stavební pozemek v přírodě blízko dálnice

Máte vizi vlastního domova uprostřed krásné přírody? Máme pro Vás ideální nabídku! Na prodej nabízíme stavební pozemek o velikosti 472 m2, který se nachází v malebné oblasti Semonice, části města Jaroměř v okrese Náchod.

Semonice leží asi čtyři kilometry od centra města Jaroměř, na jeho jihozápadním okraji, směrem ke Hradci Králové. Tato lokalita je ideálním spojením klidu venkova s dostupností městského života. Prochází tudy železniční trať Pardubice–Jaroměř a silnice I/33, což zajišťuje pohodlnou dostupnost.

Stavební pozemek je situován pod domem o rozloze 204 m2, což dodává přidanou hodnotu pro potenciální výstavbu. Semonice jsou také název katastrálního území o rozloze 3,85 km2. Podle údajů z roku 2011 zde stojí 92 domů a v roce 2021 zde žije 283 obyvatel.

Občanská vybavenost v okolí je dostatečná pro pohodlný a komfortní život. Pokud toužíte po spojení klidu a přírody s dostupností veškeré občanské vybavenosti, tento pozemek je pro Vás ideální volbou.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost! Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si prohlídku tohoto úžasného místa, kde může být vaše budoucnost domova.

Parametry pozemku

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 4. 2024
Adresa
Jaroměř, Semonice
ID
01444
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
472 m2
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Luděk Matějů

Luděk Matějů

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jaroměři?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu