Prodej rodinného domu, Plzeň, Řepná, 80 m2

Řepná, Plzeň

5 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 547 Kč /za měsíc

(Cena, včetně veškerého právního servisu a provize pro RK.)

Prémioví partneři v Plzni

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům v obci Plzeň, konkrétně na adrese Ulice Řepná v části obce Litice. Zastavěná plocha domu činí 63 m², užitná plocha je pak 80 m² a parcela má rozlohu 209 m². V 1.NP se nachází kotelna a sklad a 2.NP nabízí předsíň, koupelnu s vanou a toaletou, obývací pokoj, kuchyni se vstupem na zahradu a dva samostatné pokoje. Velká přidaná hodnota této nemovitosti je možnost vybudování dalších bytových jednotek a to v části 1.NP a podkroví. K této realizaci je již v současné době zpracována studie. Parkování a příjezd je možno využívat z obou stran domu. Další výhodou této nemovitosti je vzdálenost do centra města Plzně, která je pouhých 15 minut jízdou autem a v případě, že se budete potřebovat dostat na dálnici D5, tak Vám cesta bude trvat pouhých 10 minut. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám velmi rádi pomohou naši finanční specialisté.

Parametry domu

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena, včetně veškerého právního servisu a provize pro RK.
Aktualizováno
29. 4. 2024
Adresa
Řepná, Plzeň
ID
0345
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
80 m2
Plocha nemovitosti
209 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 48 lidí

Prodejce

Veronika Švajcrová

Veronika Švajcrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plzni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu