Prodej rodinného domu, Jindřichov, 400 m2 (ID: 3463943)

Jindřichov

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Jindřichově

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Představuji vám ke koupi investiční příležitost v podobě domu se započatou rekonstrukcí v Pustých Žibřidovicích v obci Jindřichov. Původní dům z roku 1976 je umístěn v mírně svažitém terénu, v zastavěné části obce, samostatně stojící, se dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou. Zastavěná plocha domu je 217 m2 a přilehlý pozemek má výměru 439 m2.
Aktuálně je na domě započatá rekonstrukce dle projektu, jenž by měl dům změnit na rekreační bydlení s několika apartmány. Momentálně lze do stavby zasáhnout a případně upravit budoucí využití. Na domě proběhly hrubé bourací práce a v některých částech jsou již nové rozvody vody i elektřiny.
V okolí se nachází rodinného domy, zastávka autobusu a nedaleko je také penzion. Přístup k objektu je umožněn po místní zpevněné komunikaci. Obec Jindřichov je vzdálena pouze 4 km a k dispozici je veškerá občanská vybavenost.
Součástí naší nabídky je veškeré skladové vybavení/obklady, sanita, doplňky/ určené pro dokončení tří koupelen, dřevěné stoly i lavice a také krbová kamna
Okolí nabízí nepřeberné množství letních i zimních aktivit: pěší turistika, cykloturistika, koloběžky, koupání, běžky, sjezdové lyže, objevování hradů a zámků atd. To vše a mnohem více nabízí celé Jeseníky, uprostřed kterých se tato nabídka nachází.
Myšlenkou tohoto zajímavého projektu bylo vybudovat rekreační dům, kde se budou potkávat přátelé ke společným oslavám, svatbám či rodinným dovoleným. Perfektní využití by zde také jistě našly tábory, sportovní soustředění nebo třeba firemní akce.
Pokud tedy máte stejné plány a hledáte podobnou nemovitost v takto zajímavé lokalitě, tak mne prosím neváhejte kontaktovat. Rád vám tuto nemovitost osobně představím.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Jindřichov
ID
0083-NP04174
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
439 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Zdeněk Šupina

Zdeněk Šupina

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jindřichově (okr. Šumperk)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu