Prodej rodinného domu, Příkrý, 215 m2 (ID: 3465523)

Příkrý

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Příkrém

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nechte se unést krásou Krkonošské krajiny. Nabízíme k prodeji rodinný dům s výjimečným výhledem do krajiny, nacházející se v malebné obci Příkrý v okrese Semily. Tato nemovitost se nachází v srdci přírody a nabízí dokonalý klid a relaxaci pro náročné klienty, kteří ocení soukromí. Tento rodinný dům s 5ti a více pokoji disponuje unikátní atmosférou.

Dům je momentálně v rekonstrukci, která poskytne novým majitelům možnost přizpůsobit si interiér dle svých představ. S celkovou zastavěnou plochou 160m², užitnou plochou 215m² a rozlohou parcely 2595m², tato nemovitost nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Je zde nová střecha (nutné malé dodělávky), plastová okna, rozvody vody, elektřiny a omítky. Odpad je řešen pomocí ČOV pro celý objekt a přívod vody zajišťuje dálkový vodovod (na pozemku možné využívat i vlastní studnu). Dům je možné také rozdělit na dvě bytové jednotky, což ji činí zajímavou pro investora. Na pozemku je ještě garáž, která je též před rekonstrukcí a také poměrně rozhlehlý sklípek mimo dům. Část pozemku je oplocena a je zde dostatek prostoru pro vyžití.

V obci Příkrý se nachází obchod, restaurace, hřiště atd. V Semilech, které jsou vzdáleny cca 5km se nachází veškerá občanská vybavenost.

V případě zájmu či otázek se na mě neváhejte obrátit

Budu se těšit na osobní prohlídce :)

Parametry domu

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Příkrý
ID
0329-NP00028
Stavba
Smíšená
Plocha užitná
215 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
2595 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Helena Hadincová

Helena Hadincová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Příkrém?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu