Prodej činžovního domu, Skuteč, Fimberk, 375 m2 (ID: 3465539)

Fimberk, Skuteč

15 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 868 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Skutči

Informace k nemovitosti

Tato nemovitost se nachází ve Skutči, v ulici Fimberk. Jedná se o zděný rodinný dům s nově vybudovanými pěti byty, přičemž každý byt má svůj samostatný vchod a měřidla. V roce 2013 započala rozsáhlá rekonstrukce prvního nadzemního podlaží, kde byly vybudovány tři zcela nové byty včetně nových betonových podlah, byla instalována nová okna a provedeny nové rozvody elektřiny, odpadů a vody. Dále byly instalovány nové koupelny a kuchyně.

Rekonstrukce pokračovala v dalších letech kdy byla opravena střecha a okapy, instalován nový plynový kondenzační kotel a provedena nová elektropřípojka a rozvaděč pro celý dům. Byly také provedeny nové rozvody elektřiny pro společné prostory a instalováno nouzové osvětlení. V roce 2021 začala kompletní rekonstrukce přízemí, kde byly vybudovány další dva byty a bylo nainstalováno nové tepelné čerpadlo, které vytápí celý dům.

Dům se nachází nedaleko centra Skutče, kde je veškerá občanská vybavenost. Celková plocha bytů činí 375m2.

Nemovitost je dlouhodobě obsazena nájemníky a je ideální pro investora, který plánuje celý dům pronajímat, s předpokladem, že hodnota nemovitosti bude v budoucích letech stoupat (varianta č. 1). Alternativně je tato nemovitost vhodná pro vlastní bydlení s možností příjmu z pronájmů dalších bytů (varianta č. 2).

Zveme vás na prohlídku této nemovitosti, ať už osobní nebo virtuální. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání termínu prohlídky.

Parametry nemovitosti

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Fimberk, Skuteč
ID
2422cd23CREK
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
484 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
375 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Garanční fond bydlení

Palackého třída 801, Chrudim III

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Eva Kálecká

Eva Kálecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Skutči?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ nemovitosti? Podívejte se na jiné kategorie komerčních.


Vybrané články z našeho blogu