Prodej pozemku pro bydlení, Vidov, 816 m2

Vidov

5 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 165 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Vidově

Informace k pozemku

Hledáte jedinečné místo pro stavbu vašeho domu na klidném místě, s krásným výhledem a přitom s výbornou dostupností do Českých Budějovic?

RK Realdomus vám ve výhradním zastoupení majitelů zprostředkuje pozemek o velikosti 816m2 s orientací na jihozápad s úchvatným výhledem na Blanský les a vrchol Kleť.

Tento pozemek je plně zasíťovaný, což zahrnuje elektřinu, vodu, plyn a kanalizaci, takže jste připraveni k výstavbě vašeho domova bez dalších obtíží.

Jednou z výhod tohoto pozemku je již hotová projektová dokumentace od renomovaného architekta pro stavbu na daném místě. Díky tomu můžete snadno začít s plánováním a realizací vašeho domova přesně podle vašich představ.

Lokalita nabízí vynikající dostupnost do Českých Budějovic včetně MHD, což znamená pohodlné cestování do práce či do školy. V nedaleké budoucnosti je plánována výstavba základní školy i mateřské školy, což činí tuto lokalitu ještě atraktivnější pro rodiny s dětmi.

Nezmeškejte tuto skvělou příležitost vlastnit pozemek pro váš budoucí domov! Pro více informací či prohlídku tohoto místa neváhejte kontaktovat makléřku této nemovitosti.

Parametry pozemku

Cena
5 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Vidov
ID
1556
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
816 m2
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Ivana Štěpková

Ing. Ivana Štěpková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Vidově?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu