Prodej rodinného domu, Dolní Habartice, 204 m2 (ID: 3466422)

Dolní Habartice

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc

(Při rychlém jednání možná sleva)

Prémioví partneři v Dolních Habarticích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízím k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+1 stojící na krásném a udržovaném pozemku o celkové výměře 690 m2. Na pozemku se také nachází pergola s venkovním posezením, grilem a udírnou, kde můžete trávit příjemné chvíle odpočinku.
Dispozice přízemí: zádveří, chodba se vstupem do garáže, kuchyně s jídelním koutem, obývací pokoj, koupelna, samostatné WC, spíž, technická místnost, prádelna s možností vybudování další koupelny. V patře jsou 3 pokoje se spojovací chodbou, dřevěné schody se vstupem na půdu, která nabízí další možnosti obývání. Příslušenství domu tvoří také prostorná garáž, na které lze vybudovat terasu, je na ni připraven vstup z patra domu. Dům je zateplený, střecha - materiál hliník, okna jsou plastová - dvojskla, elektro rozvody jsou v mědi, odvod kanalizace je vyřešen novým plastovým tříkomorovým septikem. Měsíční náklady na bydlení jsou velmi nízké cca 5.700,- Kč. Vytápění zajišťuje kondenzační plynový kotel zn. Prestige 18, stáří cca 5 let.
Dolní Habartice se nachází v okrese Děčín v Ústeckém kraji. Rozkládají se v Českém středohoří v údolí říčky Bystrá, asi devět kilometrů jihovýchodně od Děčína. V obci se nachází obchod s potravinami, základní a mateřská škola, TJ se zaměřením na fotbal, restaurace Kotelna nebo dětské hřiště. Autobusové spojení je zajištěno do České Kamenice, Verneřic a Benešova nad Ploučnicí. Vlakové spojení Rumburk - Děčín. Umístění domu nabízí hezké a klidné bydlení bez velkých investic k okamžitému užívání.
PENB bude dodán. S financováním rádi pomůžeme.

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Při rychlém jednání možná sleva
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Dolní Habartice
ID
2024003
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
204 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
690 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Petra Suchá - realitní makléřka

Špindlerova třída 788, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Petra Suchá

Petra Suchá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dolních Habarticích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu