Prodej rodinného domu, Pardubice, Kostelní, 300 m2 (ID: 3466441)

Kostelní, Pardubice - Pardubice-Staré Město

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Pardubicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitelů nabízíme k prodeji dům v jedné z nejhezčích částí města Pardubic.
Měšťanský dům, v historické části města, v sousedství zámku a Pernštýnského náměstí, je v rodovém majetku od roku 1925. Byl zakoupen rodinou panského krejčího, který zde s rodinou bydlel a provozoval svoji živnost. Nemovitost má dva vchody z Kostelní ulice. Do krejčovského salónu se vstupovalo zamřížovaným vchodem s velkými výlohami, ze kterých je vidět přímo na ulici.
Za obchodem, v zadní části prvního nadzemního podlaží, s okny do Wernerova nábřeží a ulice Pod Sklípky, se dochoval byt majitele. Ve druhém patře je pak další, rozlehlejší byt, který obývala sestra majitele s rodinou. Tento byt má okna jak do Wernerova nábřeží, tak i do Kostelní ulice. Pro množství výklenků, chodeb a nepravoúhlost místností uvádíme přibližnou podlahovou plochu domu (přízemí a druhé patro) jako cca 300 m², samotný byt v druhém nadzemním podlaží má přibližně 150 m². Celý dům je podrobně zaměřen Společností pro rekonstrukci památek a výkresy jsou k nahlédnutí.

Stav objektu je před rekonstrukcí. Přízemí je vystavěno z kunětického kamene, v prvním nadzemním podlaží jsou klenuté stropy, v druhém podlaží klasické. Střecha je tvořena pálenou keramickou bobrovkou, na části je plech. Byt v druhém patře a půda jsou vyklizeny. Současnými majiteli bylo provedeno minimum rekonstrukčních prací. Byla napojena kanalizace, zaveden plyn. Před lety byla vyměněna okna v obytných částech a v jedné z místností podlaha. Je zde instalováno zabezpečovací zařízení.

Hledáme náročného zájemce, milovníka historie, který provede rekonstrukci domu, případně nemovitost přebuduje na luxusní byty. V případě zájmu o výkresy nemovitosti nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 4. 2024
Adresa
Kostelní, Pardubice - Pardubice-Staré Město
ID
20236
Stavba
Kamenná
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
205 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Ing. Martin Němec

Ing. Martin Němec

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pardubicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu