Prodej rodinného domu, Bakov nad Jizerou, Fügnerova, 270 m2 (ID: 3466844)

Fügnerova, Bakov nad Jizerou

5 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 28 356 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK )

Prémioví partneři v Bakově nad Jizerou

Úklidové služby

Informace k domu

Zlevněno.
Nabízíme k prodeji rodinný dům s garáží a zastřešenou pergolou v klidném místě rodinné zástavby v obci Bakov nad Jizerou, ul. Fügnerova. Celkový pozemek o rozloze 540 m2 je oplocený, rovný, celodenně osluněný, osázený ovocnými stromy. V zadní části zahrady je umístěna zděná garáž a pergola s posezením a grilem.

Jedná se o dvoupatrový dům se sedlovou plechovou střechou a dřevěnými okny. Vstup je přes zádveří, chodbou se dostanete do koupelny a dál do prostoru jídelny s kuchyňským koutem a do dvou obývacích pokojů. Ke kuchyni náleží větraná spíž. WC je samostatné, s okénkem, přístupné z chodby v mezipatře. V prvním patře jsou dva obývací pokoje a malá kuchyňka. Na patře jsou z chodby přístupné dvě šatny, které by se daly přestavět na WC. Z chodby je dále vstup na lodžii orientovanou na zahradu, ve stropě je padací žebřík se vstupem do půdního prostoru. Celý dům je podsklepený. Sklep je suchý, je zde plynový kotel, výstup na pračku a dílna. Ze zahrady je přímý vstup do další části sklepa, na zahradu je vyvedena voda a zásuvka na 380V. Vodu ze studny lze využít na zalévání, popř. i v domě. Dům je postaven v roce 1965, je udržovaný, ale v původním stavu.

Dům stojí v klidné, udržované části obce Bakova nad Jizerou, kousek od autobusové i vlakové zastávky, s rychlým napojením na R10, do Mladé Boleslavi je to 10 km, do Liberce 45 km.

Dům je ihned k nastěhování. Možno ponechat stávající vybavení.
Majitel zatím nedodat PENB, proto uvádím třídu "G". Pro více informací a prohlídku domu volejte makléřce.

Parametry domu

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Fügnerova, Bakov nad Jizerou
ID
N41
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
270 m2
Plocha nemovitosti
540 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Marie Holubová

Marie Holubová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bakově nad Jizerou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu