Prodej rodinného domu, Vlašim - Znosim, 264 m2

Vlašim, Znosim

13 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 64 289 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Prémioví partneři v Vlašimi

Úklidové služby

Informace k domu

Exkluzivní nabídka prodeje rodinného domu z roku 2007 ve Vlašimi-Znosimi.

Dvoupodlažní částečně podsklepený rodinný dům o celkové ploše 360,5 m2 stojí na rovinatém pozemku o výměře cca 1800 m2. Pozemek vznikne rozdělením současného pozemku při převodu vlastnictví. Dům je dispozičně řešen jako 6+kk s garáží, technickou místností a prádelnou.
V suterénu (96 m2) je garáž, technická místnost a prádelna. V přízemí (136 m2) se velkorysou vstupní halou dostanete do obývacího pokoje s kuchyní a vstupem na zahradu s 90metrovou terasou, která je částečně zastíněna pergolou. Dále se zde nachází pokoj pro hosty, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a spíž. V podkroví (128,5 m2) jsou 4 pokoje a koupelna s WC a vanou. Součástí zahrady je zastřešený bazén (rozměry cca 3,5 x 6,5 x 1,5 m). Před domem je dlážděné parkovací stání pro dva automobily.

Zdrojem vody je vrtaná studna, přípojka vodovodu je zhotovená, ale nepoužívá se, protože studna je dostatečně silná a kvalitní. Kanalizace je zaústěna do domovní ČOV. Zdrojem tepla je tepelné čerpadlo vzduch-voda pro vytápění i chlazení. Topení je v celém domě podlahové, v suterénu jsou 2 otopná tělesa a v koupelnách navíc topné žebříky. Ohřev teplé vody je zajištěn tepelným čerpadlem v kombinaci s termickými solárními panely. Vybudován je centrální vysavač.

Znosim je součástí města Vlašimi, kde se nachází kompletní občanská vybavenost. Dům stojí v malebném údolí řeky Blanice a má krásné výhledy do přírody. V obci je autobusová i železniční zastávka (vlak na Benešov).

Hypotéka možná, rádi zařídíme.

Parametry domu

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Vlašim, Znosim
ID
00524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
360 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
155 m2
Podlahová plocha
264 m2
Plocha nemovitosti
1800 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
121 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace, ČOV pro celý objekt
Doprava
Vlak, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Alžběta Brilová

Alžběta Brilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vlašimi?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu