Prodej zemědělské usedlosti, Mladoňovice, 163 m2

Mladoňovice

2 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 867 Kč /za měsíc

(Včetně provize RK)

Prémioví partneři v Mladoňovicích

Informace k domu

Představujeme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem bývalé zemědělské usedlosti s obytným domem 3+1, která prošla částečně rekonstrukcí a ještě další bude potřeba. Tato nemovitost je ideálním místem pro ty, kdo hledají klidné bydlení v rodinném domě nebo chalupu s možností vlastního upravení a zároveň chtějí mít dostatek prostoru pro své koníčky či podnikání.

Hlavní rysy:
Tato nemovitost se nachází na pozemcích o celkové rozloze 1668 m2. Zastavěná plocha domu je 163 m2 na stavebním pozemku o výměře 427 m2.
Obytný dům 3+1, kde je počítáno se 2 koupelny, v současné době prochází rekonstrukcí, což vám umožňuje dokončit dům dle vlastních představ. Dům je částečně podsklepený a má prostorné podkroví.
Vedlejší stavby: K nemovitosti náleží další dvě stavby. První slouží jako prostorná garáž, ideální pro vaše vozidlo či dílnu. Druhá stavba, tradiční stodola, poskytuje obrovský potenciál pro využití jako sklad, pracovní prostor nebo pro realizaci vašich kreativních projektů. I zde je nutná rekonstrukce.
Na nádvoří se nachází studna.
Zahrady: K domu z boku přiléhá menší zahrada (221 m2), která je perfektní pro odpočinek a menší zahradničení. Za domem se rozkládá větší zahrada (1021 m2), přístupná skrze stodolu, kde na Vás čeká cca 20 vzrostlých, plodících stromů. Tato zahrada je ideálním místem pro pěstování vlastních plodin, relaxaci nebo hraní s dětmi.
Lokalita:
Nemovitost se nachází v klidné oblasti Jihomoravského kraje, obklopena přírodou a lesy, což přináší klid a soukromí daleko od městského ruchu, avšak s dobrým dopravním spojením do nejbližšího města. Naproti domu se nachází dětské hřiště.

Příležitost:
Tato nabídka je ideální pro kutily, zahradníky, nebo pro ty, kteří si chtějí svůj nový domov upravit přesně podle svých představ. Také nabízí vynikající potenciál pro investici do rekonstrukce a následného prodeje či pronájmu.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a možnost ukázat Vám všechny kouzla tohoto jedinečného místa.

Parametry domu

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize RK
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Mladoňovice
ID
0218-NP05683
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
163 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
427 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha, Smíchov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Zuzana Weiserová

Zuzana Weiserová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Mladoňovicích (okr. Třebíč)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu