Prodej rodinného domu, Kostelec u Holešova, 69 m2

Kostelec u Holešova

1 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 387 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Kostelci u Holešova

Informace k domu

Rádi Vám zprostředkujeme prodej rodinného domu s úžasnou zahradou, který se nachází v klidné části obce Kostelec u Holešova.

Rodinný dům o nynější dispozici 1+1 se nachází na okraji obce u lesa s úžasně velkou zahradou, která je do mírného kopečku a je odsud výhled na obec.

Rodinný dům, je nyní ve fázi započaté rekonstrukce. Jsou vyměněna okna za plastová a k dispozici je plynový kotel. Nemovitost je připojena k elektrické energii, plynu, kanalizaci. Dům nabízí možnost zvětšení o půdní vestavbu během rekonstrukce. Po rekonstrukci vznikne útulné bydlení v klidné obci s výbornou dostupností.

Na pozemku je k dispozici zděná, menší budova a přístřešek, který může být využitý jako zahradní posezení k odpočinku nebo pro zaparkování třeba zahradního traktůrku. K využití je k dispozici sdílená studna.

Celá dispozice domu má obytnou plochu 69,75m2, pozemek 1.381m2; zastavěnou plochu domu 93m2.

Obec Kostelec u Holešova má dlouhou historii a je vyhledávaná jak k bydlení, tak k rekreaci. Je výborně dostupná autem i autobusem, jelikož leží na křižovatce cest směr Přerov (zde je i nájezd na dálnici D1), Holešov a Kroměříž. Obec poskytuje svým obyvatelům základní občanskou vybavenost, mateřskou a základní školu. Kostelec u Holešova je obklopena hezkou krajinou, historickými památkami jako je Zámek Holešov, expozice Muzea v přírodě Rymice nebo Arcibiskupský zámek Kroměříž.

Třída energetické náročnosti budovy: G. Průkaz energ. náročnosti nebyl doložen.

Cena je uvedena bez služeb realitní kanceláře.

Parametry domu

Cena
1 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kostelec u Holešova
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
131 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
69 m2
Plocha nemovitosti
1381 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

TOP REAL INVEST

Oskol 319/23, Kroměříž

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

David Vyzula

David Vyzula

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostelci u Holešova?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu