Prodej rodinného domu, Troskotovice, 238 m2

Troskotovice

6 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 309 Kč /za měsíc

(Uvedená cena je včetně provize.)

Prémioví partneři v Troskotovicích

Informace k domu

Představujeme vám jedinečnou příležitost stát se majiteli prostorného dvougeneračního rodinného domu, umístěného v klidné části obce Troskotovice. Tento domov je ideální volbou pro početnější nebo vícegenerační rodiny, které hledají prostor, pohodu a možnosti, jak žít společně, přesto s dostatkem soukromí.

Každé z dvou patrového domu poskytuje samostatný byt 3+1 s balkónem, což umožňuje flexibilní využití prostoru - ať už hledáte místo pro společné chvíle nebo soukromí pro každého člena rodiny. Celkově dům nabízí nejen pohodlí a prostornost, ale i možnost samostatných vstupů pro obě bytové jednotky. Tato nemovitost nabízí i skvělou investiční příležitost s potenciálem pasivního příjmu. Máte možnost bydlet v jednom z bytů a druhý pronajímat, čímž si zajistíte stálý příjem do budoucna. Alternativně je možné oba byty pronajímat a těžit z dvojitého příjmu.

Dům je udržovaný, v původním stavu, s zastavěnou plochou přibližně 100 m2. Kolaudace domu proběhla v roce 1983. Je vhodný k okamžitému bydlení, avšak pro dosažení moderního standardu a pohodlí je doporučena rekonstrukce.

Podsklepení domu rozšiřuje jeho potenciál o další úložné prostory a garáž, přičemž před domem najdete dostatek místa pro parkování. Toto vše je doplněno obrovskou zahradou s vinohradem, která nabízí nejen prostor pro odpočinek a zábavu, ale i možnosti pro zahrádkáření a chov domácích zvířat. Součástí pozemku jsou také hospodářské budovy a vinný sklep, což otevírá dveře k realizaci vašich snů o vlastním hospodaření.

S celkovou rozlohou 2740 m2, tento pozemek skýtá obrovský potenciál jak pro osobní, tak pro rodinné vyžití. Ať už se rozhodnete pro pěstování vlastních plodin, chov zvířat, nebo jen pro relaxaci ve vlastním vinohradu, tento domov vám nabízí prostor k naplnění vašich představ.

Dům je napojen na všechny inženýrské sítě. Nabízí elektřinu 230V a 400V, plyn (pro topení i vaření), obecní vodovod a odpadovou jímku. Existuje možnost napojení odpadu na obecní kanalizaci přímo před domem.

Obec Troskotovice je navíc místem s bohatou občanskou vybaveností. Od školky, včetně prvního stupně základní školy, víceúčelové hřiště, obchod, lékaře až po plánovanou optiku – vše co potřebujete, najdete přímo na dosah. Pro další nákupy či služby se můžete vydat do blízkých Pohořelic, které jsou pouhých 13 minut jízdy autem. A pro milovníky přírody a aktivity nabízí okolí Troskotic nespočet možností – od rybníků, přes Novomlýnské nádrže, aquapark v Pasohlávkách až po malebnou Pálavu s jejími vinnými sklípky.

Neztrácejte čas a objednejte se na prohlídku tohoto výjimečného domova. Těšíme se, že vám budeme moci představit všechny jeho kouzla a možnosti, které nabízí pro váš nový život. Kontaktujte nás a domluvte si svůj termín prohlídky ještě dnes!

Parametry domu

Cena
6 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Uvedená cena je včetně provize.
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Troskotovice
ID
210324
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
238 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2740 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Luděk Skyva

Ing. Luděk Skyva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Troskotovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu