Prodej rodinného domu, Mutějovice, Husova, 218 m2

Husova, Mutějovice

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Mutějovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Uvažujete o vlastním domově plném potenciálu? Nabízíme Vám jedinečnou příležitost k získání domu v malebné obci Mutějovice, situované v okrese Rakovník. Tento dům, určen k rekonstrukci, nabízí rozlohu přesahující 200 m, díky čemuž máte prostor k realizaci svých nápadů a přání.

Mutějovice, malá a klidná obec, se nachází v krásném přírodním prostředí, ideálním pro ty, kteří hledají klidný život na venkově. Okolí obce nabízí širokou škálu možností pro trávení volného času, jako jsou procházky a cyklistické výlety.
Díky své výhodné poloze je obec Mutějovice snadno dostupná. Dojezd do Rakovníka, regionálního centra s veškerou občanskou vybaveností, trvá pouze 14 min. jízdy autem. Další možnosti pro volnočasové aktivity a nákupy nabízí i okolní obce a města, která jsou dostupná v pohodlném dojezdovém čase.

Tento dům má rovněž potenciál být upraven jako vícegenerační dům, poskytující dostatek prostoru pro komfortní bydlení více rodinných příslušníků. Vaše představy se zde mohou stát skutečností.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost. Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás, realitní makléř Milan Kaňkovský.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Parametry domu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 3. 2024
Adresa
Husova, Mutějovice
ID
22300
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
218 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
173 m2
Podlahová plocha
218 m2
Plocha nemovitosti
384 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Lokální plynové
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Milan Kaňkovský

Milan Kaňkovský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mutějovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu