Pronájem bytu 1+1, Ústí nad Labem, Masarykova, 37 m2 (ID: 3469147)

Masarykova, Ústí nad Labem - Klíše

8 200 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poznámka k ceně: Provize RK 8.500 Kč, Kauce 15.000 Kč, Elektřinu na svícení a vaření si nájemce hradí samostatně přepisem u dodavatele.)

Prémioví partneři v Ústí nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Skvělý byt na strategickém místě – pronájem 1+1, 37 m², 1. patro, Masarykova ul., Ústí nad Labem – Klíše.
Skvělý byt na skvělém místě - tak se dá krátce charakterizovat naši nabídku pronájmu - nejlépe dlouhodobého. Pronájem bytové jednotky v osobním vlastnictví o velikosti 1+1, 37 m², v 1. patře tří patrového cihlového domu v centru města v ulici Masarykova poblíž městského stadionu. Byt prošel citlivou rekonstrukcí, po celém bytu jsou plastová okna, plovoucí podlahy, koupelna se sprchovým koutem a WC s obklady a dlažbou. V obytné místnosti jsou vkusné podhledy. Kuchyň je vybavena zachovalou kuchyňskou linkou a ele. sporákem. Vytápění je zajištěno dálkovým přívodem a teplou vodu ele. bojlerem. Byt je vhodný pro člověka pracujícího v centru nebo dočasně působícího pracovníka s využitím plynulého napojení na dálnici D8. V okolí najdeme veškerou občanskou vybavenost. Okolní přírodní prostředí dává možnost výletů do Českého Středohoří, Krušných hor, zimní sportovní vyžití v středisku Zadní Telnice a vodní plocha jezera Milada jsou v létě oblíbeným rekreačním cílem. Dostupnost je zajištěna hustou sítí MHD spojů. Blízký nájezd na dálnici D8 je příjemný pro dojezd do zaměstnání i za hranice.

Parametry bytu

Cena
8 200 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poznámka k ceně: Provize RK 8.500 Kč, Kauce 15.000 Kč, Elektřinu na svícení a vaření si nájemce hradí samostatně přepisem u dodavatele.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Masarykova, Ústí nad Labem - Klíše
ID
2024/3005
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
37 m2
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
37 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Jan Hrstka Reality jinak

Kojetická 1388/4, Ústí nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 89 lidí

Prodejce

Jan Hrstka

Jan Hrstka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Ústí nad Labem?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu