Prodej rodinného domu, Hněvošice, Jižní, 103 m2

Jižní, Hněvošice

7 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 38 078 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hněvošicích

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele Vám s potěšením nabízíme ke koupi prostornou novostavbu v klidné obci Hněvošice, v okrese Opava. Dispozice domu je 4+kk s technickou místností, která obsahuje bojler o kapacitě 150 litrů a prostor pro pračku a sušičku. Obývací prostor je elegantně propojen s kuchyní a zároveň umožňuje přístup na venkovní terasu. Zde rovněž najdete připravenost pro instalaci krbu. Kuchyňská linka je na míru vyrobena ve vysokém bílém lesku a vybavena kvalitními vestavnými spotřebiči značky Bosch. Další tři pokoje jsou samostatné a neprůchozí.
Koupelna je nadstandardně prostorná a nabízí jak vanu, tak sprchový kout, žebříkové topení, umyvadlo se skříňkou a WC. Druhé WC je samostatné s umyvadlem. Podlahová krytina je provedena vinylová s teplovodním vytápěním. Interiérové dveře a zárubně jsou vkusně sladěny do nadčasového designu celého domu.
Dům je postaven z porothermových cihel POROTHERM PROFI, zateplen EPS 70F s tloušťkou 200 mm, a okna jsou plastová s trojskly. Elektřina je vedena v mědi, stěny jsou zakončeny sádrovými omítkami a ve všech pokojích jsou k dispozici internetové přípojky. Střecha je provedena jako pultová s mírným sklonem a pokryta fólií Fatrofol.
Odpady svedeny do ČOV a dešťová voda do jímky o objemu 8 m3. Dům je připraven na zapojení fotovoltaického systému a instalaci tepelného čerpadla.
K dispozici jsou rovněž dvě parkovací stání před domem.
Vzdálenost do blízké Opavy je pouhých 10 minut a do Ostravy 30 minut, což zaručuje snadnou dostupnost městských služeb a zaměstnání. Pro milovníky přírody je v okolí možnost výletů do přírodní rezervace Hněvošického háje.
Rádi Vám tento dům osobně představíme a těšíme se na Vaši prohlídku. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
7 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 4. 2024
Adresa
Jižní, Hněvošice
ID
129578
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
103 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
132 m2
Podlahová plocha
103 m2
Plocha nemovitosti
440 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Voda
Dálkový vodovod

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 34 lidí

Prodejce

Monika Dvořáková

Monika Dvořáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Hněvošicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu