Prodej bytu 3+1, Dobřany, Loudů, 80 m2 (ID: 3469284)

Loudů, Dobřany

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc

(cena u makléře)

Prémioví partneři v Dobřanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji byt o velikosti 3 + 1 s lodžií ve 3. patře revitalizovaného panelového domu, situovaného v klidné části města Dobřany, konkrétně v ulici Loudů. Tato nemovitost je skvělou investicí pro všechny, kteří hledají možnost okamžitého zajištění stabilního příjmu a to z důvodu, že dle společné dohody stran by současní majitelé mohli setrvat v nájemním vztahu do konce roku 2025, není však podmínkou při prodeji. Jedná se o investiční příležitost, která má výrazný potenciál pronájmu a to nejen díky výhodné poloze a vysoké poptávce k bydlení v této lokalitě, ale také na základě veškeré a potřebné infrastruktury.

Jedná se o moderní nemovitost v osobním vlastnictví, která poskytuje pohodlnou podlahovou plochu 80 m² a byla v roce 2020 podrobena velmi zdařilé rekonstrukci. Dispozice bytu zahrnuje prostornou kuchyni propojenou s obývacím pokojem a jídelnou, ložnici s přístupem na lodžii, dětský pokoj, předsíň, koupelnu a samostatnou toaletu.

Měsíční zálohová platba služeb včetně fondu oprav při počtu 3 osob činí 5.200,- Kč.

K bytu náleží také sklepní kóje. V případě zájmu o prohlídku této atraktivní nemovitosti nás neváhejte kontaktovat. Rádi Vám poskytneme další informace a provedeme Vás celým procesem prodeje. Tato nemovitost je skvělou volbou pro bydlení, ale také jako skvělá investiční příležitost, kterou Vám vřele doporučujeme. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. S financováním Vám velmi rádi pomohou naši finanční specialisté.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Loudů, Dobřany
ID
0352
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
86 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Veronika Švajcrová

Veronika Švajcrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Dobřanech (okr. Plzeň-jih)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu