Pronájem bytu 2+kk, Praha - Smíchov, Nádražní, 53 m2 (ID: 3469758)

Nádražní, Praha 5 - Smíchov

32 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Poplatky a elektřina - 6139 Kč/měs)

Prémioví partneři v Praze 5

Stěhovací služby

Informace k bytu

Představte si život v útulném a elegantně zařízeném bytě 2+kk o rozloze 52,8 m2, který se pyšní svou polohou v srdci moderního bytového komplexu Smíchov City. Tento komplex, situovaný jen 15 minut tramvají od pulzujícího centra Prahy na Václavském náměstí, nabízí vše, co moderní život potřebuje: od obchodního centra Nový Smíchov přes kina, restaurace, kavárny a bary až po poštu, kliniky, fitness centra, banky, muzea, galerie a parky s dechberoucím výhledem. Navíc, Smíchovská náplavka, oblíbené místo pro relaxaci u vody s výhledem na Vyšehrad, je vzdálena pouhých 10 minut chůze.

Tento byt je dokonalým útočištěm pro ty, kdo hledají pohodlí, styl a funkčnost. Vstup do budovy je zajištěn nepřetržitou recepcí a vjezd z ulice Šiklové, což garantuje bezpečnost a soukromí. Interiér bytu byl navržen s důrazem na harmonii a detail, kde každý kus nábytku a každý prvek dekorace ladí do jednoho stylu, vytvářejíc soudržný a přívětivý prostor.

Obývací pokoj, který je v jednom s jídelnou a kuchyní, je vybaven novou, pohodlnou rozkládací pohovkou, která nabízí ideální místo pro relaxaci. Jídelní stůl a židle umožní pohodlné stolování i příjemné posezení s přáteli. Kuchyně, na míru vyrobená a plně vybavená nejnovějšími spotřebiči, uspokojí i ty nejnáročnější kulinářské nadšence.
Ložnice je oázou klidu, nabízející prostornou dvoulůžkovou postel, noční stolky a samostatnou malou šatnu se spoustou úložného prostoru. Koupelna, elegantně vybavená zařízeními od firmy Villeroy & Boch, je spojená s toaletou a nabízí komfortní prostředí pro vaše denní rituály.

Předností tohoto bytu je i praktická skladovací místnost a možnost parkování v podzemním parkovišti, což přináší další vrstvu pohodlí. Všechna okna v bytě jsou vybavena vnějšími automatickými žaluziemi, což zajistí soukromí a klid. Okna směřují do zeleného, oploceného nádvoří s odpočinkovými zónami, které slibuje klidné a tiché bydlení uprostřed živého města.

Tento byt představuje dokonalou rovnováhu mezi moderním komfortem a přístupem k přírodě a kultuře, což dělá z něj ideální domov pro ty, kdo si cení kvality a stylu.

Nájem je 32 000 Kč měsíčně.
Návratný vklad činí 64 000 Kč.
Komerční služby činí 6,139 Kč měsíčně - poplatky za služby + elektřina. To se přepočítává jednou ročně.

Parametry bytu

Cena
32 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Poplatky a elektřina - 6139 Kč/měs
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Nádražní, Praha 5 - Smíchov
ID
N316
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
50 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Olga Achkasova

Olga Achkasova

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 5?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu