Prodej rodinného domu, Karlovy Vary, 120 m2

Karlovy Vary - Počerny

5 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 688 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Karlových Varech

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s dalšími provozními budovami, s rozsáhlém pozemkem o ploše 1827 m2, v Počernech u Karlových Varů.
Na pozemku se nachází dvoupatrový obytný dům s dispozicí 3+kk, k němu přilehlé hospodářské stavení, stodola a domek pro skladování.
Dům pro obývání je podsklepený, při rekonstrukci byly základy nově odizolovány. V přízemí je pokoj s kuchyňským koutem, vstupuje se odsud do koupelny a WC. V 1. patře jsou pak dva další pokoje. Kuchyňský kout je osazen dvoudílnou kuchyňskou linkou s elektrickým sporákem(je množná jednoduchá instalace přívodu plynu). Velká koupelna, rovněž po zdařilé rekonstrukci, obsahuje sprchu, WC, umyvadlo.
Okna jsou plastová, topení je centrální s plynovým bojlerem, který obstarává i ohřev vody. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a elektřinu 400V.
Druhou polovinu domu tvoří hospodářské stavení, dvoupatrové a s prostornou půdou. Vhodné jako sklad, dílna, sklep, popř. sklípek. Prostory jsou vhodné i pro rozšíření kapacity pro bydlení. Střecha, krovy i obvodové zdivo jsou v dobrém stavu, bez nutnosti úprav či rekonstrukce.
Důležitou součástí komplexu je samostatná budova, původně stodola, s velkými vraty, která je vhodná k využití např. jako výrobní prostory, garážování více aut či skladování. Budova je též v dobrém stavu, využitelná bez dalších úprav.
Na pozemek s budovami navazuje další částečně oddělený pozemek, kde je zahrada se skleníkem a ovocnými stromy.
Počerny jsou obcí, která je na předměstí Karlových Varů. Dopravní spojení je možné frekventovanou autobusovou dopravou, autem 5 km do centra města, 3 km do nákupních center. Veškeré občanské vybavení - škola, školka, lékař, obchody, jsou v blízkosti. Nemovitost doporučujeme zejména pro rodinné bydlení s podnikáním.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N100227.

Parametry domu

Cena
5 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Karlovy Vary - Počerny
ID
N100227
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1827 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY KARLOVY VARY

Dr. Davida Bechera 903/19, Karlovy Vary

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Mgr. Josef Grosser

Mgr. Josef Grosser

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Karlových Varech?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu