Prodej pozemku pro bydlení, Zborovice, 322 m2 (ID: 3470386)

Zborovice

790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 3 765 Kč /za měsíc

(Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.)

Prémioví partneři v Zborovicích

Informace k pozemku

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji stavební pozemek o celkové výměře cca 322 m2 v katastrálním území Zborovice. Pozemek se nachází v klidné  části obce. V současné době je veden na katastru nemovitostí jako ostatní plocha a v platném územním plánu jako plocha určená pro bydlení rodinných domech. Jedná se o pozemek nepravidelného tvaru s uliční šíří cca 19 m, směrem do zahrady se pozemek rozšiřuje až na cca 30 m. Pozemek je téměř rovinatý a je částečně oplocený. Současné oplocení směrem do ulice je v podstatě umístěno v polovině pozemku, kde rostou dva vzrostlé ořešáky a dva okrasné smrky, zbylá část plochy je travnatá. V případě zájmu mohou být stromy pokáceny. Přístup k pozemku je po panelové komunikaci, která je ve vlastnictví soukromého vlastníka. Přístup k pozemku po právní stránce bude zajištěn pomocí věcného břemene, které je již v řešení. Inženýrské sítě - obecní vodovod a obecní kanalizace vedou v komunikaci u hranice pozemku, elektřina může být přivedena z el. sloupu stojícího poblíž.

Obec Zborovice disponuje veškerou občanskou vybaveností. Nachází se zde obchody, škola, školka, lékaři, zastávka vlaku i autobusu, pošta, restaurace a další.

Při osobní prohlídce nejlépe posoudíte, zda je tento pozemek vhodný právě pro Vaše nové bydlení a nebo pro Vaši novou investiční příležitost. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104511.

Parametry pozemku

Cena
790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena za nemovitost je uvedena včetně provize RK. Financování zajistíme.
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Zborovice
ID
N104511
Plocha nemovitosti
322 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY MAJANNA

Národních hrdinů 13/3, Břeclav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Markéta Nezvalová

Markéta Nezvalová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zborovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu