Prodej pozemku pro bydlení, Hroubovice, 836 m2 (ID: 3470728)

Hroubovice

1 840 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 769 Kč /za měsíc

(Info o ceně u RK)

Prémioví partneři v Hroubovicích

Informace k pozemku

Přicházíme s ohromující novinkou pro všechny investory a potenciální majitele. Pozemek připraven k stavbě. Všechny site jsou zapojeny. Už čeká jen 4 pozemku na své šťastné majitele.
Skvěla příležitost nádherný pozemek ke stavbě domu v Hroubovicích . Poslední parcela o této ceně.
Hledáte pozemek pro stavbu rodinného domu v klidné, krásnou přírodou obklopené lokalitě, kam se budete vždy rádi vracet a kde strávíte ty nejlepší chvíle svého života? Pak vám můžeme s radostí nabídnout tento stavební pozemek v okrajové části obce Hroubovice.
Pozemek se nachází v severozápadní části obce s krásným výhledem do údolí. Pozemek připraven k stavbě. Všechny site jsou zapojeny. S ohledem na celodenní prosluněnost místa je ideální volbou instalace solárních panelů.
Přístup na jednotlivé parcely bude zajištěn z nové obslužné komunikace, napojené na stávající místní komunikaci. Dle územního plánu je lokalita „Hroubovický kopec“ určena k zástavbě využívané pro bydlení v rodinných domech.
Obec Hroubovice ma místní restauraci, multi funkční sál, dětské hřiště, knihovnu, a multi funkční sportovní areál. Obec leží 17 km jihovýchodně od Chrudimi a 20 km severovýchodně od Hlinska.
Nedaleko obce nalezneme mnoho míst vybízejících k výletům. Hluboké a čisté lesy jsou plné hub i jiných lesních plodů. V létě vyjedete na kole a v zimě na běžkách. Pro regeneraci duše i těla můžete navštívit nedalekou léčebnu v Luži – Košumberk.
Už tedy dále nehledejte a přijeďte načerpat neopakovatelnou atmosféru tohoto místa.

Parametry pozemku

Cena
1 840 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně u RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Hroubovice
ID
10603JF
Plocha nemovitosti
836 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

OZA REALITY

Masarykovo náměstí 1484, Pardubice, Zelené Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Josef Fic

Josef Fic

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hroubovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ pozemku? Podívejte se na jiné kategorie pozemků.


Vybrané články z našeho blogu