Prodej rodinného domu, Dašice, Pod Lipami, 123 m2

Pod Lipami, Dašice

9 643 872 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 960 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Dašicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 4+kk o podlahové ploše 123 m2, na pozemku o celkové výměře 746 m2 ve městě Dašice v Čechách, okres Pardubice.

Dispozice domu tvoří prostorný a prosvětlený obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem (vestavěná horkovzdušná trouba, vestavěná mikrovlnná trouba, indukční varná deska s odtahem, vestavěná myčka, vestavěná lednice s mrazákem, led osvětlení pracovní desky, kování značky Blum s doživotní zárukou), tři pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC, další samostatné WC, technická místnost, šatna, vstupní chodba. Ve všech pokojích jsou nainstalovány klimatizační jednotky s možností topení a venkovní žaluzie na dálkové ovládání s pohonem SomFy.

Dům je vybaven kvalitními materiály. Díky použitému obvodovému zdivu POROTHERM tl. 30 cm, vnějšímu zateplení, izolačním trojsklům a tepelnému čerpadlu VAILLANT aro Therm, které je velice účinné a tiché je dům navržen jako nízkoenergetický. To vše značně ušetří náklady na celkový provoz domu. Interiérové dveře jsou bezfalcové, podlahy vinylové, v koupelně a na WC je dlažba. V obývacím pokoji se nachází skleněný portál, který zde zajistí dostatek denního světla. Dům je vytápěn tepelným čerpadlem s podlahovým topením a díky nerezovému komínu je zde možnost vytápění krbovými kamny nebo krbovou vložkou. Kanalizace je veřejná, voda je z vodovodního řádu. Do domu je zaveden optický kabel pro rychlé připojení k internetu. Pochozí půda nabízí další úložný prostor. Okolo domu jsou hotové zpevněné plochy včetně terasy a parkovacího stání.

Ve městě Dašice v Čechách je veškerá občanská vybavenost. Město se nachází 10 minut od krajského města Pardubice a napojením na dálnici D35 je rychlý i dojezd do krajského města Hradce Králové a hlavního města Prahy.

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího. Při dalších dotazech nebo při zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat!

Parametry domu

Cena
9 643 872 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Pod Lipami, Dašice
ID
105
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
123 m2
Plocha nemovitosti
746 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Sen reality s.r.o.

Palackého třída 2020, Pardubice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 44 lidí

Prodejce

Šavrda Pavel

Šavrda Pavel

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dašicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu