Prodej rodinného domu, Dašice, 227 m2 (ID: 3371186)

Dašice

13 950 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 482 Kč /za měsíc

(Info o ceně v RK)

Prémioví partneři v Dašicích

Informace k domu

Vážení klienti, ve výhradním zastoupení Vám představujeme k prodeji nádherný rodinný dům Pod Dubem.

Toto je příležitost, na kterou jste čekali - nabízíme k prodeji nádherný rodinný dům Pod Dubem u Pardubic, který slibuje nejen bydlení, ale i zážitky pro celou rodinu.

Exteriér:
Tenhle dům je oáza soukromí a klidu, obklopený nádhernou vzrostlou zahradou s rybníčkem a travníkem se závlahou, která oživí vaší zahradu po celý rok. Pro relaxaci a zábavu zde najdete bazén s terasou, kde si můžete užít sluneční paprsky a osvěžující koupání. Kromě toho zde máme relaxační zónu, zahradní domek, voliéru pro vaše čtyřnohé přátele a Rum room domeček pro odpočinek a rozjímání nebo pro společenská setkání. Parkování je zajištěno pro několik vozidel.

Interiér:
Vstoupíte-li ze zahrady do domu, uvítá vás prostorný obývací pokoj s krbem, kde můžete trávit chvíle s rodinou a přáteli. Klimatizace vám zajišťuje pohodlí během všech ročních období a díky vstupu do zahrady můžete snadno spojit interiér s exteriérem. Moderní kuchyň s jídelním koutem nabízí vše, co potřebujete pro přípravu lahodných pokrmů. Hala s elegantním schodištěm vás zavede do patra, kde najdete tři pokoje, z nichž dva mají vlastní balkon s nádherným výhledem. Klimatizace v pokojích zajišťuje maximální komfort. Koupelna s vanou a WC je připravena na vaše pohodlí. V přízemí se dále nachází vstupní chodba, šatna, technická místnost a další koupelna s sprchovým koutem a WC. Ložnice s výstupem na terasu vám umožní snadný přístup k okolní přírodě.

Tento dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí v roce 2019 a zároveň byla vybudována moderní přístavba, která zahrnuje veškeré moderní vybavení a designové prvky. Na střeše domu je příprava na montáž solárních panelů.

Toto je příležitost, kterou byste neměli nechat uniknout. Získejte tento rodinný dům a zažijte spojení s přírodou a komfort moderního bydlení.

Dostupnost:
Pardubice, které jsou vzdáleny jen krátkou jízdu autem, nabízejí kompletní městskou infrastrukturu, včetně škol, nemocnic, obchodů a restaurací. Tato lokalita je také dobře spojená s okolními městy a hlavními silničními tahy, což usnadňuje cestování a dojíždění do práce.

Životní Styl:
Pod Dubem je ideální místo pro ty, kteří hledají spojení s přírodou a klidným životním stylem, aniž by se vzdalovali od všech výhod města. Tato lokalita nabízí harmonii mezi klidem venkova a vším, co město má nabídnout.

Nabídka na prodej rodinného domu Pod Dubem u Pardubic je příležitostí k získání vlastního kousku tohoto ráje. Nechte se unést krásou této lokality a kontaktujte nás co nejdříve, abyste mohli začít nový život v tomto malebném koutě Pardubického kraje.

Součástí naší nabídky je kompletní servis, tedy právní služby a zajištění všech potřebných dokumentů, pomoc se zajištěním financování, pojištění nemovitosti i domácnost.

PENB ještě nebyl předložen, prozatím uvádíme třídu G.

Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N101830.

Parametry domu

Cena
13 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně v RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Dašice
ID
N101830
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
227 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1086 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

NEXT REALITY LUŽINY

Archeologická 2256/1, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 69 lidí

Prodejce

Lenka Hes

Lenka Hes

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Dašicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu