Pronájem bytu 1+kk, Ivančice, Josefa Vávry, 27 m2 (ID: 3471642)

Josefa Vávry, Ivančice

9 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 1.000 Kč záloha za služby a energie, + vlastní spotřeba el. energie, + provize RK)

Prémioví partneři v Ivančicích

Informace k bytu

Je nám potěšením Vám nabídnout na pronájem útulný ateliér s dispozicí 1+kk o celkové výměře 27,3 m2. Ateliér je situovaný ve druhém nadzemním podlaží nově a kompletně zrekonstruovaného bytového domu na ul. Josefa Vávry v historickém centru Ivančic.

Nabízí se jako téměř kompletně zařízený. Je vybavený novou, na míru dělanou kuchyňskou linkou se zabudovanými spotřebiči - sklokeramickou varnou deskou, troubou, lednicí, dřezem a digestoří. Vybavení z fotek zde zůstává - rozkládací sedačka (plocha lůžka 140 x 200 cm) , šatní skříň, komody, konferenční stolky, pračka s integrovanou sušičkou, botník, koupelnová skříňka, zrcadlo, lampa. Okno je vybavené žaluziemi.

Podlahy jsou laminátové ve vkusném dekoru dřeva. Koupelna je obložena velkoformátovou dlažbou. Je vybavena sprchovým koutem a spojená s toaletou. Hlavní obytný prostor i koupelna jsou přístupné z předsíně bytu. Vstupuje se přes vydlážděný vnitroblok budovy, který je možné využít například pro posezení.

Pro ohřev vody slouží elektrický bojler Dražice instalovaný v koupelně. O teplo domova se postarají dva přímotopy umístěné v obytném prostoru. V předsíni a v koupelně je podlahové vytápění. Okno je plastové s izolačním dvojsklem. Ateliér je vybaven rekuperací.

Menší bytový dům, ve kterém se byt nachází, je situovaný pouze pár kroků od náměstí. Je zde po ruce všechno pro komfortní život - potraviny, restaurace, obchody, kavárny, pošta, lékárna, doktoři, sportovní areál a mnoho dalšího. Za rohem je také hlavní autobusová stanice. Velice praktické je vlakové spojení s Brnem vedoucí přes Moravské Bránice. Zastávka vlaku je přibližně 700 m od domu. Ivančice leží přibližně 30 km od centra Brna.

Na své si přijdou také milovníci přírody a procházek. Jižně od Ivančic, za řekou, se rozprostírají lesy protkané stezkami a vyhlídkami, spolu s krásnými restauracemi v přírodě a narazíte zde také na oboru Moravský Krumlov.

Nájem činí 9.900 Kč + 1.000 Kč zálohy za služby a energie + vlastní spotřeba elektrické energie (smlouva bude přepsána na nájemníka).
Vratná kauce je hodnotě dvou měsíčních plateb.
Provize RK je jedna měsíční platba + DPH.

K dispozici k nastěhování je od 01. 05. 2024.
Pro více informací kontaktujte makléře.

Parametry bytu

Cena
9 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 1.000 Kč záloha za služby a energie, + vlastní spotřeba el. energie, + provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Josefa Vávry, Ivančice
ID
37921
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
27 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Michaela Jakeš Bočová

Mgr. Michaela Jakeš Bočová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+kk v Ivančicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu