Prodej rodinného domu, Neratovice, Hraniční, 146 m2

Hraniční, Neratovice

11 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 56 474 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Neratovicích

Úklidové služby

Informace k domu

Zajímavá příležitost pro vaše nové bydlení – to je polovina nenápadného dvojdomu, který překvapí skvělou dispozicí 5+kk (146 m2) a kvalitním zpracováním interiéru. Dům nedaleko centra Neratovic, který prošel před 10 lety kompletní rekonstrukcí, nabídne zajímavý prostor i pro početnější rodinu. Pozemek s výměrou 602 m2 nabídne dostatek místa pro trávení volného času na zahradě odpočinkem nebo při posezení s přáteli.
V přízemí (celkem 108 m2) zaujme naši pozornost krásná prosklená zimní zahrada (9 m2) umístěná vedle vstupní prostorné haly (11 m2), která je navazuje na hlavní obytný prostor. Součástí obývacího pokoje jsou původní dřevěné trámy, které dominují celé místnosti. Je zde také příprava pro krbová kamna s rozvody do dalších částí domu. Kuchyně je vybavená vestavnými spotřebiči a je součástí hlavní obytné místnosti (30 m2). Chodba za obývacím pokojem plní funkci praktické šatny díky řadě vestavných skříní a přivede nás do útulné ložnice (17 m2) s vlastní koupelnou (5 m2). Ta má kromě umyvadla a WC také masážní sprchu kombinovanou se saunou. V tomto podlaží je dále druhá ložnice (13 m2) s vestavnou skříní a hlavní prostorná koupelna s vanou a samostatným WC (8 m2).
Podkroví (celkem 38 m2) má další 2 ložnice a třetí koupelnu se sprchou a WC. Dům tak překvapivě nabídne pohodlí a prostor i pro vícečlennou rodinu.
Dům je zateplený, je připojen na vodovod i kanalizaci, vytápění zajišťuje plynový kotel. Všude jsou nová dřevěná eurookna, v přízemí je ve většině místností podlahové vytápění. Podlahy jsou kombinací dlažby, plovoucí podlahy a koberce. Střecha je původní. V obývacím pokoji je instalována klimatizace. Dům má zabezpečovací a kamerový systém.
K posezení vybízí krásná zastřešená terasa s venkovním sezením. Na pozemku je původní garáž s dílnou. Bazén je plně funkční a má přípravu na vytápění. Vodu ze studny lze využít pro zalévání zahrady.
Město Neratovice vzdálené jen 20 km od hlavního města nabízí veškerou občanskou vybavenost školek, škol, zdravotnických zařízení a obchodů a dobrou dostupnost autobusu a vlaku s mnoha pravidelnými linkami a skvělým spojením do Prahy.

Parametry domu

Cena
11 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Hraniční, Neratovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
146 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
602 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Anneta Kudrnová

Anneta Kudrnová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neratovicích?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu