Prodej chalupy, Nový Bor - Janov, 218 m2 (ID: 3472238)

Nový Bor, Janov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Novém Boru

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Rekreační chalupa 218 m² v klidné lokalitě Janov u Nového Boru. Chalupa má prostornou zahradu o výměře 1286 m², která je ideální pro odpočinek a relaxaci, a také pro grilování s rodinou a přáteli. Na dům navazuje krásné posezení pod pergolou s grilem a výhledem na Janovský rybník.


Disponuje 7+KK. V přízemí se nachází vstupní chodba, velký útulný obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem, který vytváří útulnou atmosféru, zejména v zimních měsících. Plně vybavená kuchyně, 3 ložnice, veranda, samostatné WC a koupelna s vanou. Dále garáž, stodola a sklep. Z chodby vstup po dřevěném schodišti do patra, kde se nachází další 3 pokoje a půda.

Stavba je smíšená - zdivo a dřevo, částečně podsklepená. Okrasná zahrada s živými ploty, spoustu okrasných květin, stromů a funkční studna. Nachází se zde ještě zahradní domek. Dům je napojen na obecný vodovod a veřejnou kanalizaci. Ohřev vody je řešen bojlerem. Vytápění kamny na dřevo v jednotlivých místnostech. Dům má dva vyvložkované komíny. K domu vede asfaltová příjezdová cesta. Celá zahrada je oplocena pletivem, z jedné strany sousedí se sousedem, kde je pro soukromý vysoký betonový plot. Vzhledem k tomu, že byla chalupa celoročně používána jako rekreační objekt, je v dobrém a udržovaném stavu.

Chalupa je velmi prostorná a nabízí nejen krásné ubytování, ale také investiční příležitost k možnému pronájmu vzhledem k její velikosti a poloze. Nachází v příjemném a tichém prostředí přímo u rybníku. V okolí je mnoho krásných lesů a přírodních památek, které lákají k procházkám a turistice. Janov u Nového Boru je klidná vesnice asi 2,5 Km od Nového Boru, nedaleko se nachází rekreační středisko Sloup v Čechách. Můžete zde navštívit Skalní hrad Sloup, rozhlednu, skalní oblasti.

Vzhledem ke své poloze a vybavení je tato chalupa ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné místo v přírodě k prožití svého volného času, nebo také k trvalému bydlení.

Výhodné financování zajistíme. Možné jednání o ceně. Na viděnou v Janově u Nového Boru. Ev. číslo: 26304.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 4. 2024
Adresa
Nový Bor, Janov
ID
26304
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
218 m2
Plocha nemovitosti
1394 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Topení
Ústřední tuhá paliva

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 20 lidí

Prodejce

Libuše Marková

Libuše Marková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Novém Boru?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu