Prodej rodinného domu, Úpice, Bezručova, 123 m2 (ID: 3472635)

Bezručova, Úpice

1 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 531 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Úpici

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Úpici v ulici Bezručova. Jedná se o objekt určený k celkové rekonstrukci. Dům se nachází u sídliště Na Veselce pod svahem, tudíž lze předpokládat, že zde už žádné další domy nevyrostou.

Celková zastavěná plocha domu je přibližně 123 m2. K domu dále náleží pozemek o celkové výměře 793 m2. Součástí pozemku je jedna velká zděná kolna a několik menších zděných kolen. Část pozemku je ve svahu a jsou zde zhotoveny vyzděné výškově odstupňované terasy, které byly využívaný jako záhony.

Dům je ve špatném technickém stavu, pochází z 20. let 20. stol. V roce 1993 byla provedena rekonstrukce střešní krytiny – kanadský šindel, jinak je dům v původním stavu. Dům je vyzděný z plných pálených cihel, stropy jsou dřevěné trámové. Jednou obvodovou stěnou je objekt napojen na sousední RD, na střeše je provedeno oddělení objektů protipožární atikou. Střešní konstrukce je sedlová z dřevěných krokví. Objekt není podsklepený.

Dispozičně je objekt rozdělen na obytné přízemí, ve kterém je kuchyně, obývací pokoj, koupelna, sklad, spižírna, pokoj (pracovna) a chodba. Druhé patro je neobyvatelné po demolicích dělících příček. Pro ohřev teplé vody byly v domě používány lázeňské kamna. Topilo se zde plynovými přímotopy (WAW) nebo kamny na TP.

Do domu je zavedena přípojka elektřiny 230 V, kabelová televize, veřejný vodovod, veřejná kanalizace a plynová přípojka.

Celkový stav nemovitosti není vhodný k okamžitému nastěhování a bydlení a vyžaduje kompletní rekonstrukci a revizi všech konstrukcí a rozvodů v domě. Průkaz energetické náročnosti (PENB): G – mimořádně nehospodárná

Rekonstrukcí tohoto objektu může vzniknout pěkný prostor pro rodinu s dětmi, kdy každý člen rodiny bude mít dostatek svého prostoru, soukromí a pohodlí. Zároveň se může jednat o zajímavou investiční příležitost, poněvadž by dům bylo možné pohodlně přestavět na 2-4 bytové jednotky určené k pronájmu.

Parametry domu

Cena
1 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Bezručova, Úpice
ID
01RD2324
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
123 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Sídliště
Plocha nemovitosti
793 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RAKO reality IN s.r.o.

Palackého 89, Trutnov, Horní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ing. Petr Kotek

Ing. Petr Kotek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úpici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu