Prodej bytu 2+kk, Brno, Kobližná, 54 m2 (ID: 3472766)

Kobližná, Brno

6 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 929 Kč /za měsíc

(cena včetně provize RK)

Prémioví partneři v Brně

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 2+kk na ulici Kobližná v samotném centru města Brna. Podlahová plocha činí 54 m2, orientace bytu do ulice Kozí.

Dům na Kobližné ulici, známý jako Palác Kobližná, se vyznačuje jako jeden opravdu z mála, který má pro rezidenty k dispozici i recepci. Je tak vhodný například pro vyřizování zásilek případně pro krátkodobé pronajímání bytu. Po převzetí od developera provedl stávající vlastník dodatečné úpravy a rekonstrukce na míru (změna rozvodů elektřiny, nanesení omítek a voděodolné barvy v celém bytě, příprava na kuchyň, nadstandardní dlažba). Ponechání rustikálního masivního nábytku po domluvě.

Tam, kde tepe život a setkávají se přátelé. Prestižní lokalita v historickém centru Brna, lukrativní adresa na hranici pěší zóny a parkování. Navíc klidová zóna se zahradou a kavárnou ve vnitrobloku nebo recepce a kamerový systém pro vaše bezpečí. Představujeme PALÁC KOBLIŽNÁ, exkluzivní rezidenci s byty, obchodními prostory a maximálním komfortem pro tu nejnáročnější klientelu.

Tento residenční komplex je ideálním místem pro ty, kteří preferují luxusní bydlení a trendy život na lukrativní adrese v centru Brna. Největším lákadlem je nejen poloha, ale i jedinečná dobová architektura, volba použitých materiálů a dokonalá kvalita provedení. Původní, architektonicky výrazná stavba vznikla v roce 1993 jako reprezentativní bankovní dům. Atmosféra luxusu a nadstandardu bude cítit ze samotných impozantních společných prostor, obložení mramorem nebo nerezových schodišť a dalších designových prvků. Dostatek úložných prostor a sklepní kóje jsou už jenom samozřejmostí. Palác Kobližná započíná novou etapu rezidenčního bydlení a navrací život a hodnoty luxusu, výjimečným místům a architektuře. Buďte u toho s námi. Kupujete část centra Brna, kupujete jeho historii.

Cena nemovitosti činí 6.490.000,- Kč, včetně provize RK. Měsíční náklady na služby a energie ve výši 3.283,- Kč/měs. Více informací u RK.

Parametry bytu

Cena
6 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Kobližná, Brno
ID
KOB
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dominik Tyl

Dominik Tyl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu