Prodej bytu 1+kk, Hostivice, Čsl. armády, 33 m2 (ID: 3473047)

Čsl. armády, Hostivice

4 399 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 964 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Hostivici

Úklidové služby

Informace k bytu

Ateliér 1+kk č. C 306 se nachází ve 3. NP budovy C nového projektu Centrum Hostivice. Byt má plochu 31 m2 a je orientován na sever. Pokoj s kuchyňským koutem má 21 m2, v koupelně o velikosti 4 m2 je sprchový kout, WC a místo na pračku. Ideální byt na investici, nebo jako startovací byt.
Nově vznikající projekt Centrum Hostivice se nachází v centru obce Hostivice, v těsné blízkosti Husova náměstí, při hlavní ulici Čsl. Armády, naproti zámku a supermarketu Lidl. V rámci projektu vznikne celkem 5 nových objektů s celkem 86 bytovými jednotkami a dvěma ateliéry. V přízemním parteru všech budov potom budou nebytové prostory určené pro větší i drobné obchody a služby všeho druhu. V každé budově bude výtah propojující nadzemní podlaží se suterénem, ve kterém budou umístěny sklepy a garážová stání. Vjezd do suterénu je z ulice Cihlářská. Sklepní kóje je v ceně bytu, ke každému bytu je možné dokoupit garážové stání. Nabídku dalších bytů i nebytových jednotek naleznete na webu projektu.
Projekt je realizován ve vysokém standardu, mezibytové zdi jsou vždy železobetonové monolitické nebo zděné, v koupelnách jsou použity velkoformátové obklady a dlažby do výšky podhledu. Výstavba projektu byla zahájena demolicí některých stávajících objektů na jaře 2023, termín dokončení stavební firmou je plánován na 12/2025, kolaudace a předávání bytů budou probíhat následně.

Parametry bytu

Cena
4 399 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Čsl. armády, Hostivice
ID
HC.306
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
33 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
33 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Martin Mráček Centrum Hostivice

Martin Mráček Centrum Hostivice

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+kk v Hostivici?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu