Pronájem bytu 3+kk, Praha - Michle, Hanusova, 57 m2 (ID: 3473065)

Hanusova, Praha 4, Michle

22 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prémioví partneři v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

PROSÍM KONTAKTUJTE MAKLÉŘE EMAILEM. TELEFONICKÉ POPTÁVKY NELZE PRO VELKÝ ZÁJEM VYŘIZOVAT.

Nabízím Vám k pronájmu velmi citlivě zrekonstruovaný byt o dispozici 3+kk a výměře 57 m2 (+ zasklená lodžie, sklep na patře) na skvělém místě, v ul. Hanusova, Praha 4, v 1. nadzemním podlaží panelového bytového domu. Byt prošel celkovou rekonstrukcí před dvěma lety. Přes menší výměru je byt velmi dobře dispozičně řešen a skýtá dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Byt je k dispozici od 1.5.2024.

Benefitem tohoto bydlení je i umístění bytu v bytovém domě, který je nejen velmi dobrém stavu, zateplený (energetická tř. C), ale také je udržovaný, čistý a klidný. V domě proběhla výměna oken za plastová a zasklení lodžií, což ve výsledku znamená, že byt je energeticky méně náročný a jedná se o klidné, ničím nerušené bydlení. Tyto faktory ocení nejen páry, ale také menší rodiny, které vyznávají poklidný styl života, přesto potřebují být v kontaktu s veškerou občanskou vybaveností.

Po vstupu do bytu se ocitneme v chodbě, ze které jsou přístupné všechny místnosti bytu. Po levé straně se nachází dva menší pokoje, využitelné jako ložnice a dětský pokoj, příp. pracovna. Po pravé straně je pak obývací pokoj propojený v duchu moderních trendů s plně vybavenou kuchyní (trouba se sklokeramickou varnou deskou, lednice s mrazničkou a myčka na nádobí). Přístupná je i prostorově velkorysá, zasklená lodžie, ze které je navíc příjemný výhled do zeleně. Blízkost keřů a stromů vytváří pocit soukromí a vybízí k posezení v jarních a letních měsících. Třešničkou na dortu je pak koupelna, která má takřka 7 m2, a tak pojme nejen pračku či sušičku, ale vešla se sem i vana, kam se na večerní romantickou koupel složí i dvě osoby. K bytu dále náleží ještě sklep (technická místnost), který je umístěný přímo na patře vedle bytu.

Náklady spojené s pronájmem bytu jsou následující:

Nájemné - 22.000,- Kč
Služby (pro 2 osoby) - 4.741,- Kč
Elektřina - 1.500,- Kč
Vratná jistota - 44.000,- Kč

Občanská vybavenost v místě je bezkonkurenční. Blízkost metra linky C a tedy i centra města, dostatek obchodů, restaurací, kaváren, ale i fitness, parků, dětských hřišť, to je to, co z této lokality dělá ideální místo pro život.

V případě zájmu o prohlídku mě prosím kontaktujte emailem, na který Vám zašlu URL odkaz, na kterém si budete moci rezervovat Váš termín prohlídky. S ohledem na zvýšenou poptávku posledních týdnů je toto jediný způsob, jak vyřídit zodpovědně všechny poptávky.

Těším se na Vás na prohlídce,

Realitní srdcař.

Parametry bytu

Cena
22 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Hanusova, Praha 4, Michle
ID
11538
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
63 m2
Patro
1. z 4
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
57 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
120 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Mgr. Marek Materna

Mgr. Marek Materna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ bytu? Podívejte se na jiné kategorie bytů.


Vybrané články z našeho blogu