Prodej chalupy, Podmoky, 63 m2 (ID: 3473305)

Podmoky

2 620 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 486 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Podmokách

Informace k domu

Nabízíme k prodeji malebnou chalupu 3+1 v obci Podmoky u Golčova Jeníkova s pozemkem o celkové rozloze 1197 m2. Užitná plocha domu je 63 m2, přilehlá zahrada za domem má výměru 737 m2.
Dispozice: vstupní chodba, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a wc, ložnice a obývacího pokoje, ze kterého je vstup na zahradu prosklenými dveřmi. Dále je zde kuchyň a další místnost, kterou lze využít jako sklad. V obývacím pokoji jsou krbová kamna, která celý dům krásně vytopí, ale je možné využít i elektrokotel. Půda je podél celého domu a je na ni vstup z obou stran.
K chalupě patří garáž, a na zahradě je venkovní domek, kde se skladuje dříví. Chalupa prošla před 7 lety rekonstrukcí - snížení stropu v ložnici a vstupní chodbě, nová elektřina v celém domě, plastové okno v kuchyni.
Dům má vlastní studnu s pitnou vodou, je však napojen i na obecní vodovod, je tedy možné přepnout v případě velkého sucha.
Všechny potřebné občanské vybavenosti najdete v nedalekém Golčově Jeníkově, který je vzdálen pouhých 6 km, nebo v Čáslavi, která je vzdálená 13 km. Ať už se rozhodnete tuto chalupu využít jako rekreační útočiště nebo jako trvalé bydlení, můžete si být jisti, že zde zažijete klid a pohodu.

Nabízíme vám možnost domluvit si prohlídku, abyste si mohli sami vychutnat atmosféru tohoto místa. Nechte se okouzlit a přijďte se přesvědčit, že tato chalupa je tou správnou volbou pro vás.

Parametry domu

Cena
2 620 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Podmoky
ID
00173
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
63 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1197 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Michaela Šulcová

Michaela Šulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Podmokách (okr. Havlíčkův Brod)?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu