Prodej rodinného domu, Orlová, Lidická, 140 m2 (ID: 3473428)

Lidická, Orlová

5 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 641 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Orlové

Informace k domu

Bydlení v zeleni! Tak by mohl vypadat titulek propagačního sloganu, a v ničem by nelhal, ale tady jde o víc. Jde o to, jestli chcete opravdu bydlet v čisté přírodě, v klidu a pohodě, a přitom blízko krajského města se všemi jeho výhodami. Chcete se nastěhovat do nového domu ihned a už se o nic nestarat? V tom případě se podívejte na nabídku tohoto rodinného domu o dispozici 4+kk a užitné ploše 140 m2 na pozemku 800 m2 v klidné části města Orlová.
Ostatně ve 22. čísle Orlovských novin se dočtete více o atmosféře a prostředí tohoto domu.
K domu vede vlastní příjezdová cesta, která navazuje na ulici Lidická, jenž je slepá, což eliminuje možnost další výstavby v této lokalitě. Do dvoupodlažního domu se vstupuje prostorným zádveřím (6,21 m2), na které navazuje technická místnost (5,10 m2), v níž je umístěn bojler na ohřev vody, přípojky na automatickou pračku a sušičku a je zde i prostor pro nářadí a přístroje na údržbu domu.
Za zádveřím se nachází schodišťová chodba (8,85 m2), která je vstupní branou do hlavního obytného prostoru a do koupelny (8,11 m2) se sprchovým koutem, umyvadlem se skříňkou a toaletou. Obývací pokoj s jídelním a kuchyňským koutem má celkovou výměru velkorysých 34,58 m2, z čehož kuchyňský prostor činí 9 m2. Z tohoto pokoje se také vychází na venkovní terasu (15 m2) orientovanou na východ do klidné části pozemku za domem. Kuchyňský kout je vybavený moderní linkou s myčkou, horkovzdušnou a mikrovlnou troubou, vestavěnou lednicí s mrazákem, indukční varnou deskou a digestoří. V prvním podlaží se ještě nachází pracovna (resp. ložnice či dětský pokoj) o výměře 12,51 m2 s výhledem na příjezdovou cestu.
Dominantou druhého podlaží je hlavní ložnice o výměře 17,02 m2, na niž navazuje prostorná šatna (5,25 m2) se střešním oknem. Druhá podkrovní ložnice má výměru 16 m2 a je orientovaná na jih. Podkroví disponuje další koupelnou (8,26 m2) s vanou a umyvadlem, a samostatnou toaletou (1,98 m2).
Rodinný dům je plně elektrifikovaný včetně podlahového topení a ohřevu vody. Ústřední topení je zásobováno tepelným čerpadlem a příkon elektřiny celého domu mohou doplnit fotovoltaické panely na střeše. Snížená energetická náročnost budovy je podpořena kvalitními plastovými okny a zateplením objektu. Dle PENB je dům zařazen do klasifikační třídy B – velmi úsporná.
Orlová je město s přibližně 28 tisíci obyvatel, a nachází se 18,7 km východně od Ostravy. Základní škola, stejně jako zastávka autobusu do Ostravy, je od domu vzdálena 800 m. Život v Orlové obohacují kulturní a společenské akce organizované městem a zájmovými organizacemi. Inu, krásné a bezpečné místo k rodinnému bydlení.

Parametry domu

Cena
5 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Lidická, Orlová
ID
2023068
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
800 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

K domovu

Varšavská 715/36, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 4 lidí

Prodejce

Simona Hradilová

Simona Hradilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Orlové?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu