Prodej rodinného domu, Ruda nad Moravou, 9. května, 200 m2

9. května, Ruda nad Moravou

2 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 249 Kč /za měsíc
Prémioví partneři v Rudě nad Moravou

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k domu

Klasický dům se zahradou... to není nic pro Vás? Hledáte něco opravdu specifického? A co takhle jednu historickou perlu – kulturní památku ČR v empírové stylu v Rudě nad Moravou.

Tento zděný nepodsklepený dům byl postaven v roce 1818. Sestává z 2 obytných podlaží a půdy. Hlavní průčelí je orientováno k západu.

V přízemí se nachází 4 místnosti a chodba s kuchyňskou linkou. Rozvody elektřiny jsou v hliníku. Nově však byly instalovány radiátory a rozvody topení v mědi. Vytápění zajišťuje plynový kotel a ohřev vody bojler, které byly nedávno vyměněny za nové.

Do 2.NP je vstup vlastním vchodem. Byly zde nataženy rozvody elektřiny v mědi a je potřeba dovést rekonstrukci do zdárného konce podle vlastních představ.

Mansardová střecha je krytá eternitem. Trámy jsou zdravé, krytina by však zasloužila vyměnit.

Dům je napojen na veřejný vodovod, odpady jsou vedeny do jímky.

Na zahradě se nachází prostorná zděná garáž, která je v současné době pronajata.

V obci Ruda nad Moravou naleznete veškerou potřebnou občanskou vybavenost včetně školy, obchodů, pošty a veřejné dopravy.

Pokud vás nabídka zaujala, tak určitě zavolejte a domluvíme se spolu na prohlídce. V rámci spolupráce s našimi finančními poradci vám také můžeme pomoci s vyřízením hypotečního úvěru přímo na míru. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N104551.

Parametry domu

Cena
2 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
9. května, Ruda nad Moravou
ID
N104551
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
200 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
979 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@videobydleni.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Mgr. Ivana Uhlířová

Mgr. Ivana Uhlířová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rudě nad Moravou?

Podobné nemovitosti


Nevyhovuje Vám typ domu? Podívejte se na jiné kategorie domů.


Vybrané články z našeho blogu